Sport

Labdarúgás: nem született gól a Szolnok gyulai vendégjátékán

Labdarúgás: nem született gól a Szolnok gyulai vendégjátékán

2017. május 7., vasárnap
Labdarúgás: nem született gól a Szolnok gyulai vendégjátékán
szeged_2011_szolnok35_gs

Küzdelmes mérkőzésen játszott újabb gól nélküli döntetlent a Szeged-Grosics a Szolnok ellen.

Félbeszakadt a Soroksár elleni mérkőzése szerdán a Szeged 2011-Grosics Akadémiának a Merkantil Bank Liga hétközi fordulójában és a csapatnál abban reménykednek, hogy újra kell játszani a találkozót, hiszen 3-1-re vezetett a Pest megyei rivális amikor közbeszólt az időjárás. Ilyen előzmények után fogadta a Szolnokot

Klausz László

csapata a 34. fordulóban. A mérkőzés elején sokáig keresték a fogást egymáson a csapatok, mindkét fél szervezetten védekezett, nagyon jól zárták le a területeket az ellenfél előtt. Az első helyzetig a huszadik percig kellett várni, ekkor a vendégek előtt adódott lehetőség, ám

Szántai

többször is hárítani tudott, így felszabadult a szegedi kapu. A mérkőzés ezen periódusában a Szolnok akarata érvényesült inkább, ami azonban csak meddő mezőnyfölényükben mutatkozott meg, komolyabb ziccert, gólhelyzetet nem tudott kiharcolnia

Balogh Pál

csapata. A fordulás után sem sokat változott a játék képe, inkább a küzdelem dominált, a Szeged-Grosics átvette a mérkőzés irányítását, de hasonlóan a szolnoki fölényhez, itt sem alakultak ki komoly helyzetek. Egészen a 88. percig, amikor

Achim

megszerezhette volna a győztes találatot, kapáslövését azonban

Molnár

nagy bravúrral védte, így ezúttal sem született gól a Szeged-Grosics találkozóján, újra egy pontot szerzett Klausz László együttese.

Gyula, Grosics Gyula Akadémia, 150 néző
2017. május 7., 17.30
Szeged 2011-Grosics Akadémia
Szolnoki MÁV FC
Vége a mérkőzésnek.
Játékvezető: Farkas Tibor * Asszisztens: Kovács II. Gábor, Vígh-Tarsonyi Gergely
0
-
0

Merkantil Bank Liga NB II. 34. fordukó

Szeged 2011-Grosics Akadémia - Szolnoki MÁV FC 0-0

Gyula, Grosics Gyula Akadémia, 150 néző. Vezeti: Farkas Tibor (Kovács II. Gábor, Vígh-Tarsonyi Gergő).

Szeged-Grosics:

Szántai - Horváth, Jagodics, Mészáros, Achim, Farkas M., Germán, Zádori, Zabari, Király (Pászka, 81'), Balogh (Povázsai - a szönetben).

Vezetőedző:

Klausz László.

Szolnok:

Molnár - Rokszin, Balogh, Magyar B., Kenderes, Csirmaz, Olasz (Pantovic, 81'), Tóth L. (Pintér, 74'), Tóth B., Papp Sz., Dedics.

Vezetőedző:

Balogh Pál.

Sárga lap:

Pantovic (87')

Online közvetítésünk

VÉGE.

90+3'
Ennyi volt, nem születik gól a találkozón, egy-egy pontot szereznek a felek.
90'
Három percet hosszabbít a játékvezető.
88'
Itt volt a meccslabda! Achim kapja a hosszún egy jobboldali akció végén a labdát, kapásból visszarúgja a hosszú sarokra, de Molnár nagy bravúrral hárít.
87'
A mérkőzés hajrájában kell először lapot felmutatnia a játékvezetőnek, a csereként beálló Pantovic a büntetett játékos, miután a középpályán szabálytalankodott.
81'
Mindkét mester változtat, a hazaiaknál Pászka Lóránd váltja Király Patrikot, a vendégeknél Pantovic folytatja Olasz Dénes helyén.
74'
Először változtat Balogh Pál, Tóth László jön le a pályáról, Pintér Norbert váltja.
70'
Tűzijáték a szegedi kapu előtt, Tóth László egy az egyben vezetheti Szántaira a labdát, ám a szegedi kapus bravúrral hárít, a kipattanóra Olasz Dénes érkezik, de Szántai az ismétlést is hárítja.
65'
Az utóbbi percekben a Szeged akarata érvényesül, átvette a mérkőzést irányítását a hazai csapat, de egyelőre ez komoly helyzet formájában nem mutatkozik meg.
59'
Egy oldalsó szabadrúgásnál játszik meg egy figurát a Szolnok, de csak szögletet tudnak kiharcolni, amiből komolyabb veszély nem alakul ki.
53'
Mészáros Márk beívelése után egy szolnoki játékos marad lent, ápolásra van szüksége, ezért áll a játék.
46'
Klausz László változtatott a szünetben, Balogh Gusztáv helyett Povázsai Zsolt folytatja.
46'
A Szeged-Grosics kezdte a második félidőt.

SZÜNET.

45'
Nem hosszabbít a játékvezető az első félidő végén, így gól nélküli állással vonulhatnak szünetre a felek.
42'
Most a Szolnok végezhet el szabadrúgást a tizenhatos sarkánál jobb oldalról, Rokszin áll a labda mögé, elcsavarja a sorfal felett, de Szántai kapuja felett is, így ez a lehetőség is kimarad.
37'
Itt az első komolyabb helyzet, a jobb oldalról nagyjábók 40 méterről ível be egy szabadrúgást Mészáros Márk, a szolnoki tizenegyes pont magasságában Farkas Márk csúsztatja a labdát a kapura, de Molnár hatalmas bravúrral kiszedi az alsóba tartó labdát.
33'
Tovább tart a Szolnok enyhe labdabirtoklási fölénye, de nagyon jól zárja a területeket a Szeged-Grosics, nagyon nehéz helyzeteket kialakítani a stabil védekezés ellen.
27'
Valamelyest többet birtokolja a labdát a vendég csapat, de nem tudják helyzetekre váltani ezt a nagyon meddő mezőnyfölényt, továbbra is a küzdelem dominál a találkozón.
20'
Az első helyzet a hazaiak előtt adódik, többször is kapura lőhet a Szeged-Grosics egymás után, de mindegyik kísérlet elhal a szolnoki védőfalban, végül fel is szabadítanak a vendégek, mindenesetre feljegyezhetjük a mérkőzés első lehetőségét
15'
Nagyon jól ismeri a két csapat egymást, talán ez lehet az oka, hogy negyed óra elteltével sem láthatott igazán komoly helyzetet a közönség, mindkét fél nagyon jól zárja le a területeket, nincs könnyű dolga egyik csapat támadóinak sem.
10'
Továbbra is a mezőnyjáték dominál, kisebb lehetőségféleségek adódtak mindkét csapat előtt az első tíz percben, de egyelőre egyik kapusnak sem kellett játékba avatkoznia.
5'
Egyelőre ismerkednek egymással a csapatok, az első percekben komolyabb helyzetet egyik fél sem dolgozott ki.
1'
Farkas Tibor játékvezető sípol, elkezdődött a találkozó, a Szolnok végezte el a kezdőrúgást.

17.29

Érkeznek a csapatok a pályára, a vendég Szolnok tiszta fehér szerelésben, a hazaiak pedig hagyományos kék-fekete összeállításukban lépnek pályára, néhány perc és kezdődik a találkozó!

17.15

Köszöntjük kedves olvasóinkat, hamarosan kezdődik a Szolnok és a Szeged 2011-Grosics Akadémia összecsapása.

A mérkőzés 17:30-kor kezdődik Farkas Tibor sípszavára.

A mérkőzés elé

Beharangozó írásunkat ezen a linken érhetik el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.