Labdarúgás: nem született gól a Szolnok gyulai vendégjátékán

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szeged_2011_szolnok35_gs

Küzdelmes mérkőzésen játszott újabb gól nélküli döntetlent a Szeged-Grosics a Szolnok ellen.

Félbeszakadt a Soroksár elleni mérkőzése szerdán a Szeged 2011-Grosics Akadémiának a Merkantil Bank Liga hétközi fordulójában és a csapatnál abban reménykednek, hogy újra kell játszani a találkozót, hiszen 3-1-re vezetett a Pest megyei rivális amikor közbeszólt az időjárás. Ilyen előzmények után fogadta a Szolnokot Klausz László csapata a 34. fordulóban. A mérkőzés elején sokáig keresték a fogást egymáson a csapatok, mindkét fél szervezetten védekezett, nagyon jól zárták le a területeket az ellenfél előtt. Az első helyzetig a huszadik percig kellett várni, ekkor a vendégek előtt adódott lehetőség, ám Szántai többször is hárítani tudott, így felszabadult a szegedi kapu. A mérkőzés ezen periódusában a Szolnok akarata érvényesült inkább, ami azonban csak meddő mezőnyfölényükben mutatkozott meg, komolyabb ziccert, gólhelyzetet nem tudott kiharcolnia Balogh Pál csapata. A fordulás után sem sokat változott a játék képe, inkább a küzdelem dominált, a Szeged-Grosics átvette a mérkőzés irányítását, de hasonlóan a szolnoki fölényhez, itt sem alakultak ki komoly helyzetek. Egészen a 88. percig, amikor Achim megszerezhette volna a győztes találatot, kapáslövését azonban Molnár nagy bravúrral védte, így ezúttal sem született gól a Szeged-Grosics találkozóján, újra egy pontot szerzett Klausz László együttese.

Gyula, Grosics Gyula Akadémia, 150 néző
2017. május 7., 17.30
Szeged 2011-Grosics Akadémia
Szolnoki MÁV FC
Vége a mérkőzésnek.

Játékvezető: Farkas Tibor * Asszisztens: Kovács II. Gábor, Vígh-Tarsonyi Gergely
0
0

Merkantil Bank Liga NB II. 34. fordukó

Szeged 2011-Grosics Akadémia – Szolnoki MÁV FC 0-0
Gyula, Grosics Gyula Akadémia, 150 néző. Vezeti: Farkas Tibor (Kovács II. Gábor, Vígh-Tarsonyi Gergő).
Szeged-Grosics: Szántai – Horváth, Jagodics, Mészáros, Achim, Farkas M., Germán, Zádori, Zabari, Király (Pászka, 81′), Balogh (Povázsai – a szönetben). Vezetőedző: Klausz László.
Szolnok: Molnár – Rokszin, Balogh, Magyar B., Kenderes, Csirmaz, Olasz (Pantovic, 81′), Tóth L. (Pintér, 74′), Tóth B., Papp Sz., Dedics. Vezetőedző: Balogh Pál.
Sárga lap: Pantovic (87′)

Online közvetítésünk

VÉGE.

90+3′
Ennyi volt, nem születik gól a találkozón, egy-egy pontot szereznek a felek.
90′
Három percet hosszabbít a játékvezető.
88′
Itt volt a meccslabda! Achim kapja a hosszún egy jobboldali akció végén a labdát, kapásból visszarúgja a hosszú sarokra, de Molnár nagy bravúrral hárít.
87′
A mérkőzés hajrájában kell először lapot felmutatnia a játékvezetőnek, a csereként beálló Pantovic a büntetett játékos, miután a középpályán szabálytalankodott.
81′
Mindkét mester változtat, a hazaiaknál Pászka Lóránd váltja Király Patrikot, a vendégeknél Pantovic folytatja Olasz Dénes helyén.
74′
Először változtat Balogh Pál, Tóth László jön le a pályáról, Pintér Norbert váltja.
70′
Tűzijáték a szegedi kapu előtt, Tóth László egy az egyben vezetheti Szántaira a labdát, ám a szegedi kapus bravúrral hárít, a kipattanóra Olasz Dénes érkezik, de Szántai az ismétlést is hárítja.
65′
Az utóbbi percekben a Szeged akarata érvényesül, átvette a mérkőzést irányítását a hazai csapat, de egyelőre ez komoly helyzet formájában nem mutatkozik meg.
59′
Egy oldalsó szabadrúgásnál játszik meg egy figurát a Szolnok, de csak szögletet tudnak kiharcolni, amiből komolyabb veszély nem alakul ki.
53′
Mészáros Márk beívelése után egy szolnoki játékos marad lent, ápolásra van szüksége, ezért áll a játék.
46′
Klausz László változtatott a szünetben, Balogh Gusztáv helyett Povázsai Zsolt folytatja.
46′
A Szeged-Grosics kezdte a második félidőt.

SZÜNET.

45′
Nem hosszabbít a játékvezető az első félidő végén, így gól nélküli állással vonulhatnak szünetre a felek.
42′
Most a Szolnok végezhet el szabadrúgást a tizenhatos sarkánál jobb oldalról, Rokszin áll a labda mögé, elcsavarja a sorfal felett, de Szántai kapuja felett is, így ez a lehetőség is kimarad.
37′
Itt az első komolyabb helyzet, a jobb oldalról nagyjábók 40 méterről ível be egy szabadrúgást Mészáros Márk, a szolnoki tizenegyes pont magasságában Farkas Márk csúsztatja a labdát a kapura, de Molnár hatalmas bravúrral kiszedi az alsóba tartó labdát.
33′
Tovább tart a Szolnok enyhe labdabirtoklási fölénye, de nagyon jól zárja a területeket a Szeged-Grosics, nagyon nehéz helyzeteket kialakítani a stabil védekezés ellen.
27′
Valamelyest többet birtokolja a labdát a vendég csapat, de nem tudják helyzetekre váltani ezt a nagyon meddő mezőnyfölényt, továbbra is a küzdelem dominál a találkozón.
20′
Az első helyzet a hazaiak előtt adódik, többször is kapura lőhet a Szeged-Grosics egymás után, de mindegyik kísérlet elhal a szolnoki védőfalban, végül fel is szabadítanak a vendégek, mindenesetre feljegyezhetjük a mérkőzés első lehetőségét
15′
Nagyon jól ismeri a két csapat egymást, talán ez lehet az oka, hogy negyed óra elteltével sem láthatott igazán komoly helyzetet a közönség, mindkét fél nagyon jól zárja le a területeket, nincs könnyű dolga egyik csapat támadóinak sem.
10′
Továbbra is a mezőnyjáték dominál, kisebb lehetőségféleségek adódtak mindkét csapat előtt az első tíz percben, de egyelőre egyik kapusnak sem kellett játékba avatkoznia.
5′
Egyelőre ismerkednek egymással a csapatok, az első percekben komolyabb helyzetet egyik fél sem dolgozott ki.
1′
Farkas Tibor játékvezető sípol, elkezdődött a találkozó, a Szolnok végezte el a kezdőrúgást.

17.29 Érkeznek a csapatok a pályára, a vendég Szolnok tiszta fehér szerelésben, a hazaiak pedig hagyományos kék-fekete összeállításukban lépnek pályára, néhány perc és kezdődik a találkozó!

17.15 Köszöntjük kedves olvasóinkat, hamarosan kezdődik a Szolnok és a Szeged 2011-Grosics Akadémia összecsapása.

A mérkőzés 17:30-kor kezdődik Farkas Tibor sípszavára.

A mérkőzés elé

Beharangozó írásunkat ezen a linken érhetik el.

Előző sztori

Labdarúgás: a hétvége összes megyei eredménye + TABELLÁK

Következő sztori

Labdarúgás: pontot mentett a Dabas otthonában a Mórahalom