Sport

Labdarúgás: 61 perc futballt engedélyezett az időjárás a Szeged-Grosicsnak Soroksáron

Labdarúgás: 61 perc futballt engedélyezett az időjárás a Szeged-Grosicsnak Soroksáron

2017. május 3., szerda
Labdarúgás: 61 perc futballt engedélyezett az időjárás a Szeged-Grosicsnak Soroksáron
szeged_2011_csakvar02_gs

Nem fejezik be ma a Soroksár - Szeged 2011-Grosics Akadémia találkozót, amit a játékvezető a 61. percben szakított félbe a rossz időjárási körülmények miatt.

Arról egyelőre nincsenek információk, hogy meg kell-e ismételni az összecsapást, vagy csak a le nem játszott szűk fél órát kell pótolnia a csapatoknak, erről később születik döntés a MAgyar Labdarúgó Szövetségben.

Budapest, Szamosi Mihály Sporttelep, 350 néző
2017. május 3., 17.30
Soroksár SC
Szeged 2011-Grosics Akadémia
Félbeszakadt.
Játékvezető: Bogár Gergő * Asszisztens: Horváth Róbert, Berettyán Péter
3
-
1

Merkantil Bank Liga NB II. 33. forduló

Soroksár SC – Szeged 2011-Grosics Akadémia – (3-1)

Budapest, Szamosi Mihály Sporttelep, 350 néző. Vezeti: Bogár Gergő (Horváth Róbert, Berettyán Péter).

Soroksár:

Jova - Valencsik, Silye, Fülöp, Gyepes, Peszmeg, Sándor, Huszák, Lovrencsics, Pál, Lorentz.

Vezetőedző:

Lucsánszky Tamás.

Szeged-Grosics:

Szántai - Coroian (Povázsai, 56'), Jagodics, Mészáros M., Farkas M., Germán, Pászka, Farkas A., Balogh G., Király (Hegedűs, 56'), Zádori.

Vezetőedző:

Klausz László.

Gól:

Lovrencsics (8'), Gyepes (22'), Fülöp (30') ill. Germán (26' - tizenegyesből)

Sárga lap:

Online közvetítésünk

61'
A játékvezető úgy ítéli meg, hogy az időjárási körülmények miatt nem biztonságos a játék, a villámlás miatt félbeszakítja a mérkőzést, a csapatokat pedig az öltözőbe rendeli.
56'
Kettős cserét hajt végre Klausz László, Király Patrikot Hegedűs Martin váltja, Coroian helyére pedig Povázsai Zsolt érkezik.
49'
Egyelőre nem alakult ki komolyabb lehetőség egyik oldalon sem a második félidőben.
46'
Elkezdődött a második 45 perc, egyik mester sem változtatott a szünetben.

SZÜNET.

45'
Nem hosszabbít Bogár sporttárs az első játékrész végén, 3-1-s soroksári előnnyel vonulhatnak pihenőre a csapatok.
42'
Lélektanilag nem tett jót a szegedi csapatnak, hogy a szépítés után rögtön kaptak egy újabb gólt, azóta nem igazán tud helyzetbe kerülni a Szeged-Grosics, talán a félidőben lehet rendezni a sorokat.
37'
A gólzápor után kicsit csendesebb mederben zajlik az utóbbi percekben a játék, bár Szántainak résen kellett lennie egy hazai próbálkozásnál.
30'
GÓL! Potyognak a gólok, ezúttal újra a hazaiak találnak be, Fülöp Noel jó 20 méterről a hosszú felsőbe bombáz, Szántai elvetődik, de tehetetlen, ismét kétgólos a soroksári előny, 3-1.
26'
GÓL! Germán Tamás tizenegyesébe beleér Jova, de hárítani nem tudja, szépít a Szeged-Grosics, 2-1!
26'
Tizenegyes! Farkas Aurél veri meg a védőjét, akinek segítene az érkező társ, ám csak szabálytalanul tudják megállítani a szegedi játékost, így büntetőt ítél a játékvezető!
22'
GÓL! Növeli előnyét a Soroksár, egy bal oldali szögletet ívelnek középre a hazaiak, Gyepes Gábor teljesen üresen marad a hosszúnál, így védhetetlenül fejel a szegedi kapuba, 2-0.
19'
Király Patrik nevéhez fűződik az első szegedi kapuralövés, nagyjából 25 méterről vállalja el a szegedi támadó, a vizes füvön fel is gyorsul a lövés, így okoz némi kellemetlenséget Jova Leventének, aki azonban hárítja a próbálkozást.
15'
Bár a kapott gól előtt sem futballozott defenzíven a Szeged-Grosics, azóta még nyitottabb játékot mutat be a vendég gárda, igyekszik nyomás alá helyezni a Soroksárt, ám ez egyelőre komoly helyzet formájában nem mutatkozik meg.
8'
GÓL! Gyakorlatilag az első helyzetéből megszerzi a vezetést a Soroksár, egy baloldali akció után a beadás csúszik meg a vizes füvön, így becsapaja a szegedi védőket, a hosszúnál érkezik az ügyeletes soroksári gólfelelős Lovrencsics Balázs, aki előbb Szántaiba rúgja a labdát, ám a szegedi kapus nem tudja fogni a közeli kísérletet, a kipattanót pedig az üres kapuba tessékeli a csatár, 1-0.
4'
Rázendített az eső, meglehetősen nedves talajon kell futballoznia a csapatoknak, így előtérbe kerülhetnek a távoli lövések, mindenesetre az első percekben a középpályán jár a labda.
1'
Elkezdődött a találkozó, a vendég Szeged-Grosics indítja útjára a labdát. Klausz László együttese tiszta fehérben, a hazaiak pedig hagyományos sárga-fekete szerelésükben lépnek pályára.

17.15

Köszöntjük olvasóinkat, hamarosan kezdődik a Szeged 2011-Grosics Akadémia és a Soroksár összecsapása a Merkantil Bank Liga 33. fordulójából.

A mérkőzés 17:30-kor kezdődik Bogár Gergő sípszavára.

A mérkőzés elé

A mérkőzés beharangozóját

ide kattintva

érhetik el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.