Sport

Kosárlabda: Kovács Ádám Szegeden folytatja

Kosárlabda: Kovács Ádám Szegeden folytatja

2017. május 28., vasárnap
Kosárlabda: Kovács Ádám Szegeden folytatja
kovacs_adam_mafc

A magyar játékosok szerződésének meghosszabbítása után a héten az is eldőlt, hogy a Naturtex-SZTE-Szedeák első nyári igazolása a MAFC-tól érkező Kovács Ádám lesz.

A 24 éves bedobó a 2016-2017-es idény alapszakasza során átlagban 24 percet töltött a pályán, 9.1 pontja mellett 3.5 lepattanót szerzett. "Komoly előrelépés számomra a szegedi szerződés! Juhos Leventével az Albában, Wirth Ádámmal pedig a korosztályos válogatottakban játszottunk együtt, velük is beszélgettem az elmúlt napokban, és mind a klubról, mind a közösségről kizárólag pozitív dolgokat hallottam. Tudom, hogy sokat kell még fejlődnöm, és úgy gondolom, a Szedeák ebből a szempontból is tökéletes választás. Augusztus még messze van, de már most nagyon várom a felkészülés kezdetét" - mondta a 200 cm magas kosaras, aki egy plusz egyéves szerződést írt alá a Tisza-partiakkal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.