Közélet

Kormányszóvivő: Botka László kijelentésével kibújt a szög a zsákból

Kormányszóvivő: Botka László kijelentésével kibújt a szög a zsákból

2017. május 25., csütörtök
Kormányszóvivő: Botka László kijelentésével kibújt a szög a zsákból

Kovács Zoltán kormányszóvivő az M1 aktuális csatorna csütörtök esti műsorában arról beszélt: Botka László kerítésbontásról szóló kijelentésével "kibújt a szög a zsákból".

Mint mondta, amit az MSZP miniszterelnök-jelöltségére pályázó szegedi polgármester mondott, az "egyértelműen Soros György forgatókönyve". Az unióban "a folyamatok nem abba az irányba mutatnak, hogy egyetértés látszana kialakulni, hogy mit kell tenni a határokon", hiszen az Európai Parlament nemrégiben hozott határozata "annak a magyar határ-, illetve rendvédelmi politikának az elutasítása", amelynek eredményeként szinte nullára sikerült csökkenteni az illegális migrációt - mondta Kovács Zoltán. A kormányszóvivő hangsúlyozta: titkosszolgálati jelentések szerint egyre több a "közvetlenül Európa környékén ugrásra készen várakozó" bevándorló, ami azt mutatja, hogy nem egy-két évig, hanem évtizedekig vagy generációkon keresztül fennálló nyomással kell számolni. A manchesteri támadás kapcsán kijelentette, "szintet lépett a terrorizmus", hiszen a globálissá vált terrorizmus világában is mindenkit megbotránkoztató új elem, hogy gyermekek és fiatalok váltak célponttá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.