Kézilabda: vereséggel fejezte be a bajnokságot a KSZSE a bajnok otthonában

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

kszse_eger_05_09

Foghíjas csapattal és papírforma vereséggel zárta bajnokságot a KSZSE a bajnok Kecskemét otthonában.

A szegedi csapatból hiányzott Velky, Tószegi és Dobó, így hiányos csapattal kellet felvenniük a küzdelmet a bajnoki címet már korábban bezsebelő Kecskemét ellen, akik jövőre az NB I-ben folytatják. Az első játékrész nagy hazai fölényt hozott, a helyzetet tovább rontotta Papp és Kónya korai sérülése. A második játékrészben kicsit kiegyenlítettebb játékot láthatott a népes, bajnoki címet ünneplő nézősereg.

A KSZSE utolsó, kieső helyen zárta a bajnokságot, ám az még nem dőlt el véglegesen, hogy a csapat az NB II-ben, vagy az NBI/B –ben folytatja, mivel az átszervezések miatt elképzelhető, hogy néhány csapat visszaléphet a magasabb osztályú küzdelmektől, illetve nem minden NB II–es bajnok vállalja a feljutást.

Női kézilabda NB I/B Keleti csoport 26. forduló

Kecskemét – KSZSE 37–24 (18–7)
Kecskemét, 400 néző. Vezette: Babicz Gábor, Haskó Tamás.
KSZSE: Fodor – Kónya 1, Papp, KOZMA 3, LUKÁCS 4, Csoknyai 4, Szeder 3. Csere: Kothencz (kapus), FORGÓ 8/1, Czifra 1. Edző: Gaál Adrienn.

Gaál Adrienn: “Gratulálok a Kecskemét bajnoki címéhez! Foghíjasan is igyekeztünk, hogy a népes szurkolótábor jó kézilabdát láthasson.”

Előző sztori

Darazsak költöztek egy mártélyi általános iskola udvarába

Következő sztori

Felkészülés 5 km-re: Hogyan készülj az első versenyedre?