Sport

Kézilabda: az FKSE felnőttjei vereséggel, a fiatalok győzelemmel zárták a bajnokságot

Kézilabda: az FKSE felnőttjei vereséggel, a fiatalok győzelemmel zárták a bajnokságot

2017. május 22., hétfő
Kézilabda: az FKSE felnőttjei vereséggel, a fiatalok győzelemmel zárták a bajnokságot
fksealgyo

Szoros mérkőzésen maradt alul Törökszentmiklóson a ContiTech FKSE-Algyő, Dankó Ervin utoljára ült az ezüstéremmel záró algyőiek kispadján.

A Törökszentmiklósnak élet-halál kérdése volt a szombati összecsapás, hiszen a kiesés réme fenyegette őket. Ez meg is látszott a találkozón, amelyet gyakorlatilag végig uraltak a hazaiak. Az Algyőnél, csak úgy, mint a Kecskemét ellen, mínusz kilencnél fújtak riadót (28-19), s ha egy perccel tovább tart a mérkőzés, talán meg is nyerik. Közhely, de a kézilabdát azonban hatvan percig játsszák, abban a pillanatban viszont 29-28-s hazai sikert regisztrált az eredményjelző.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport 26. forduló

Törökszentmiklósi KE - ContiTech FKSE-Algyő 29-28 (15-10)

Törökszentmiklós 200 néző, vezette: Ágnecz, Sipos.

FKSE:

Kiss O.- Béleczki 3, HORVÁCZKI 8/1, Simon 5, Gazsó 2, Valaczkai 2, Tóth. Csere: Gera, Stavry (kapusok) Raffai, Ambrus, Teimel 4, Kocsis 4/4, Döme, Szőnyi.

Edző:

Dankó Ervin.

Kiállítás:

8 perc ill. 12 perc.

Hétméteres:

3/3 ill. 5/7. Dankó Ervin:

„Gratulálok a Törökszentmiklósnak a bennmaradáshoz! Szeretnék gratulálni a csapatomnak is az ezüstéremhez, mert ez egy óriási teljesítmény. Szeretném megköszönni ezt a három évet segítőimnek: Dobos Józsinak, Fazekas Pistinek és Kotormán Daninak.”

A juniorok mérkőzésén

A fiatalok magabiztos győzelemmel biztosították be az ötödik helyüket.

Törökszentmiklósi KE-ContiTech FKSE-Algyő 21-29 (9-19)

Törökszentmiklós 100 néző, vezette: Horváth, Simó.

FKSE:

Stavry, Dani (kapusok) Teimel 5, Engi 4, Kocsárdi 4, Petrás 3, Szécsi 3, Tóth 3/2, Dicza 2, Kollár 1, Kovács 1/1, Laczi1/1, Szőnyi 1, Varga 1.

Edző:

Prislinger Tibor.

Kiállítás:

4 perc ill. 4 perc.

Hétméteres:

4/5 ill. 4/5.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.