Bulvár

Ittasan okozott balesetet, majd elhajtott

Ittasan okozott balesetet, majd elhajtott

2017. május 16., kedd
Ittasan okozott balesetet, majd elhajtott

Segítségnyújtás nélkül hajtott el a helyszínről egy személyautó sofőrje, aki ittas állapotban sodort el egy kerékpárost Csengele külterületén. A rendőrség vádemelést javasol a gyanúsítottal szemben - írja a police.hu.

Az 51 éves férfi személyautóval közlekedett az 54121-es úton, október 2-án 17 óra körül, amikor egy jobbra ívelő útkanyarulatban áttért a bal oldali forgalmi sávba, majd ott elsodort egy kerékpárost. A biciklis a balesetben súlyosan sérült. A sofőr megállás nélkül elhajtott a helyszínről. A kisteleki rendőrök a bejelentést követő néhány órán belül a feltételezett elkövetőt mintavételre előállították. A csengelei férfival szemben segítségnyújtás elmulasztása bűntettének, valamint járművezetés ittas állapotban bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A baleset feltételezett okozója vallomásában beismerte a bűncselekmények elkövetését. A Kisteleki Rendőrkapitányság a nyomozást a napokban befejezte, majd az ügy iratait vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek továbbította.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.