/

Ittasan okozott balesetet, majd elhajtott

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Segítségnyújtás nélkül hajtott el a helyszínről egy személyautó sofőrje, aki ittas állapotban sodort el egy kerékpárost Csengele külterületén. A rendőrség vádemelést javasol a gyanúsítottal szemben – írja a police.hu.

Az 51 éves férfi személyautóval közlekedett az 54121-es úton, október 2-án 17 óra körül, amikor egy jobbra ívelő útkanyarulatban áttért a bal oldali forgalmi sávba, majd ott elsodort egy kerékpárost. A biciklis a balesetben súlyosan sérült. A sofőr megállás nélkül elhajtott a helyszínről.

A kisteleki rendőrök a bejelentést követő néhány órán belül a feltételezett elkövetőt mintavételre előállították. A csengelei férfival szemben segítségnyújtás elmulasztása bűntettének, valamint járművezetés ittas állapotban bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A baleset feltételezett okozója vallomásában beismerte a bűncselekmények elkövetését.

A Kisteleki Rendőrkapitányság a nyomozást a napokban befejezte, majd az ügy iratait vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek továbbította.

Előző sztori

Súlyosan megsérült a sofőr egy kisteleki balesetben

Következő sztori

A második legjobb csapat lett a Hód Úszó SE