Közélet

Idős asszonyon segítettek a tűzoltók

Idős asszonyon segítettek a tűzoltók

2017. május 25., csütörtök
Idős asszonyon segítettek a tűzoltók
Tûzoltóautókat adtak át Budapesten

Egy idős asszony lakásánál avatkoztak be a hódmezővásárhelyi egységek szerdán – tájékoztatott a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Faág szakadt az 5-ös számú főútra szerdán délután Balástya külterületén. A növényi részek veszélyeztették a közút forgalmát, ezért a katasztrófavédelem segítségét kérték. A kisteleki katasztrófavédelmi őrs egysége motoros láncfűrész segítségével végezte el a műszaki mentést. Egy mórahalmi tanyára vezető úton is leszakadt faágnál végeztek műszaki mentést, ezúttal a mórahalmi önkéntes egységet riasztották. Személyi sérülés nem történt. Egy idős asszony rosszullétre panaszkodott szerdán este Hódmezővásárhelyen, a Liszt Ferenc utcában. A lakás erkélyét gépezetes tolólétrával közelítették meg a hódmezővásárhelyi tűzoltók, majd értesítették a mentőszolgálat munkatársait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.