Egy szentesi és egy hódmezővásárhelyi lakáshoz riasztották a katasztrófavédőket

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A tűzoltók segítségével jutott be a mentőszolgálat a lakásokba – közölte honlapján a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Több nagy méretű körbála és háromszáz kisbála égett szerdán délután egy kiszombori tanyán. A bejelentést követően a makói tűzoltók érkeztek a helyszínre. Az egységek két vízsugárral fékezték meg a lángokat, a beavatkozásnak köszönhetően a tűz nem okozott károkat a környező épületekben.

A száraz fű és a nádas égett szerdán este Deszk belterületén. A szegedi tűzoltók két egysége kéziszerszámok és puttonyfecskendő segítségével fojtotta el a lángokat, személyi sérülés nem történt.

Szerdán a mentőszolgálat két esetben kérte a katasztrófavédelem segítségét. A reggeli órákban egy szentesi asszony lakásába nem jutott be az egészségügyi személyzet. A szomszédok jelzését követően érkeztek az egységek a helyszínre, a tűzoltók a második emeleti lakás ablakán keresztül jutottak be a lakásba. A mentők azonnal megkezdték a beteg ellátását, majd az asszonyt kórházba szállították. Az esti órákban pedig Hódmezővásárhelyről, a Zrínyi utcából érkezett jelzés, egy középkorú férfi lakásához. A város hivatásos egysége a bejárati ajtó üvegét betörve jutott be a lakásba. A mentőszolgálat a munkatársai már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Default thumbnail
Előző sztori

Éger: folyamatosan tárgyalnak az egészségügyi alapellátás pluszjuttatásáról

Default thumbnail
Következő sztori

Nemzetközi jogász: nincs meg a brüsszeli többség a Magyarország elleni eljárás megindításához

Legutóbbi hasonló cikkek