/

Bárki lehet Alapító a vásárhelyi állatvédőknél

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Meghosszabbította a Legyél Te is Alapító programját a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete. Nemcsak magánszemélyek lehetnek Alapítók, hanem cégek, szervezetek is, amelyek fontosnak tartják, hogy egy korszerű Állatvédelmi- és Szabadidős Központ működjön a városban. A cél, hogy nyár végére megnyissa kapuit a családi rendezvényeknek is helyet adó központ.

Továbbra is várja az Alapítókat a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete. Az eredetileg április végéig meghirdetett Legyél Te is Alapító programot meghosszabbította a szervezet addig, amíg össze nem gyűlik az 500 támogató. Nemcsak magánszemélyek, hanem cégek, szervezetek is lehetnek Alapítók, amelyek fontosnak tartják, hogy egy korszerű Állatvédelmi- és Szabadidős Központ működjön a városban. Ha pedig más formában szeretnék támogatni az egyesületet, azt is megtehetik a Szponzori program keretében.

A Susán városrész határában található telket korábban vásárolta meg az egyesület, a cél az, hogy a nyár végére élettel teljen meg a terület. A központ egy korszerű ideiglenes befogadó állomás lesz, ahol azok a bajba jutott állatok találhatnak átmeneti otthonra, amelyeket nem sikerül szerető családhoz juttatni, de állapotuk azonnali elhelyezést igényel. Emellett családi rendezvények is lesznek majd, valamint a kihelyezett tanórákon az állattartás alapszabályaira és kultúrájára oktatják a diákokat.

A részletes tervek alapján a központ kialakításához legalább egymillió forintra van szükség, ezért az egyesület elindította „Legyél Te is Alapító” programját. Ennek lényege, hogy ötszáz Alapítót toboroznak, akik kétezer forinttal járulhatnak hozzá a szabadidős központ megnyitásához. Az ő nevük felkerül majd az Alapítók Falára, amelyet a központ ünnepélyes megnyitásakor lepleznek majd le. A munka nem kevés, a kutyakennelek, macskaházak, szociális helyiségek építése, a víz és az áram bevezetése, valamint a szennyvíz elvezetése mellett egy közösségi tér kiépítése is bekerült a tervek közé.

Előző sztori

Kormánypártok: Botka árulja el végre, mennyi a valós vagyona!

Következő sztori

Újabb halálos áldozatot követelt a kanyaró