Közélet

Az LMP plakátkampányt indít a zöld alternatíva és a jobb oktatás érdekében

Az LMP plakátkampányt indít a zöld alternatíva és a jobb oktatás érdekében

2017. május 7., vasárnap
Az LMP plakátkampányt indít a zöld alternatíva és a jobb oktatás érdekében

Plakátkampányt indít az LMP pártalapítványa, az Ökoplisz Alapítvány a zöld alternatíva és az oktatás minőségének javítása érdekében - közölte Lengyel Szilvia, a pártalapítvány kuratóriumának társelnöke vasárnap.

"Meggyőződésünk, hogy Magyarországon minden korábbinál nagyobb szükség van az ökopolitikai alternatíva erősítésére, ezért három témát jelenítünk meg plakátjainkon: Kormánypropaganda helyett jó oktatást! Beton helyett több zöldet! Paks2 helyett megújuló energiát!" - olvasható az ellenzéki párt közleményében. A plakátkampány szlogenje: "Dönts te a jövőről"! Célja, hogy megmutassák az embereknek, létezik más út, mint amin most jár az ország. Az ellenzéki párt szerint lehet cél az oktatási rendszer számára a tudásalapú társadalom az összeszerelő üzemekbe kerülők kibocsátása helyett; környezetbarát, gazdaságos, megújuló energia a veszélyes atomerőmű helyett, valamint az egészséges környezethez való jog tényleges érvényre juttatása. A LMP kampányával arra kívánja felhívni az emberek figyelmét: ők döntenek, milyen országban akarnak élni. Ez a párt nem tudja felvenni a versenyt a kampányban sem a kormánnyal, sem a milliárdosok támogatását élvező ellenzéki pártokkal, de erre nincs is szüksége, mert nem a pártoknak, hanem a magyar embereknek akar üzenni - áll az LMP pártalapítványának társelnöke által jegyzett közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.