Asztalitenisz: bejutott a rájátszásba a Floratom Szeged AC Probart

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

asztalitenisz_pingpong

A négyes döntőbe jutás szempontjából sorsdöntő mérkőzésen fogadta a BVSC második csapatát a Floratom, győzelmével pedig biztosította helyét a rájátszásban.

A négyes döntőbe jutás szempontjából sorsdöntő mérkőzésen fogadta fővárosi riválisát a Floratom. Jól kezdett a szegedi együttes, a Vitsek-Gerold duó az kezdeti bizonytalanság után magabiztos játékkal múlta felül a Molnár-Kovács kettőst, 1-0. Vitsek nem bírt a legnagyobb honi reménységnek kikiáltott Andrással, ahogyan Timafalvinak is fejet kellett hajtania Molnár előtt, ám Gerold fölényes sikerével 2-2 állt az eredményjelzőn. Vitsek két játszma előnyről veszített Molnárral szemben, ezt követően azonban a Floratom nem hibázott: Timafalvi és Vitsek Kovácsot, Gerold parádés játékkal Andrást és Molnárt győzte le, így fantasztikus hajrával az utolsó forduló eredményeitől függetlenül a négy csapatos rájátszásba jutott a szegedi gárda.

Lukács Levente: “Kiváló mérkőzésen jó játékkal igazoltuk, hogy a négyes döntőben van a helyünk.”

Férfi asztalitenisz Extraliga, 17. forduló, Szeged

Floratom Szeged AC Probart – BVSC II. 6-3
A szegedi győzelmeket szerezték: Gerold 3, Timafalvi, Vitsek és a Vitsek-Gerold páros.

NB I Keleti csoport, 15. forduló, Szeged

Floratom Szeged AC Probart II. – Gödöllői EAC 7–11
A szegedi győzelmeket szerezték: Lukács 3, Frank 2, Gazdag és a Frank-Lukács páros.

Lukács Levente: “Tisztes helytállással zártuk küzdelmes szezonunkat, NB I-es tagságunkat egy sikeresen megvívott helybetöltő találkozón biztosíthatjuk.”

Előző sztori

A Fidelitas matricákat ragasztott a Jobbik, valamint több médium székházánál

Következő sztori

Másodjára is megmentik a galaxist a Marvel hősei + VIDEÓ

Legutóbbi hasonló cikkek