A Class Artists tart zongoraestet az SZTE Rektori Épületének Dísztermében

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

zongora_zene_koncert

Zongoraestet tartanak az SZTE Rektori Épületének Dísztermében, ahol a Class Artists előadóművészeti csoport hat zongoristája ad a hangversenyt csütörtökön.

A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem zongora szakos hallgatóiból alakult formáció művészeti küldetéstudatából idézünk kedvcsinálónak a csütörtöki koncerthez: “Osztálytársakként és barátokként hiszünk abban, hogy egymás értékeinek megbecsülése által művészileg és szellemileg fejlődhetünk, és inspirációt nyerhetünk egymás játékából. Hatunk tudását felhasználva széles és színes repertoárt tudunk felmutatni világszerte ismert valamint ritkán játszott művekből válogatva. Innovatív programokat állítunk össze esetenként kamaratársaink közreműködésével.”

A koncertet az SZTE Rektori Épületének Dísztermében rendezik május 11-én, csütörtökön este 19 órától. A koncerten felcsendülnek többek között Chopin, Debussy, vagy Gershwin művei, de hallhat a közönség Rachmaninov, Dvorak és Ravel 4- és 6-kezeseket is. A Class Artist tagjai: Moldoványi András, Vojtek Jan, Hirling Bettina, Várallyay Kinga, Várallyay Fülöp, Medgyesi Zsolt. A koncertre a belépés ingyenes.

Default thumbnail
Előző sztori

Fagyra figyelmeztet a meteorológiai szolgálat

Következő sztori

Kosárlabda: Nikola Lazic elégedetten tekint vissza a szezonra

Legutóbbi hasonló cikkek