Közélet

Tűzesethez riasztották a polgárőröket Mórahalmon

Tűzesethez riasztották a polgárőröket Mórahalmon

2017. április 13., csütörtök
Tűzesethez riasztották a polgárőröket Mórahalmon
tuzeset_morahalom

Lakossági bejelentés érkezett a telefonon a Mórahalmi polgárőrséghez, miszerint Mórahalom külterületén nagy füstöt látnak szerdán - közölte a honlapján a Csongrád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége.

Polgárőr szolgálatban lévő

Király Richárd

és

Sárközi László

gépkocsival, illetve

Balogh Gábor

segédmotor kerékpárral elindult a megadott helyszínre a füst eredetét felderíteni. Helyszínen kivágott fák, illetve gallyak égtek. Nem felügyelt égetés történt, mert személy/személyek nem tartózkodtak a helyszínen. Tűzoltóságot telefonon értesítették. Tűzoltók kiérkezésükig mindent megtettek a polgárőrök tűz továbbterjedésének megakadályozása érdekében. Elsőként a Mórahalmi Önkéntes Tűzoltók értek a helyszínre. A tűzoltó parancsnok az irányítást átvette a polgárőröktől. A parancsnok kérésének megfelelően a polgárőrök a helyszín biztosítását és forgalom irányítását rendben végrehajtották. A polgárőrök a bejelentést követő gyors és hatékony felderítésének illetve a Mórahalmi Önkéntes Tűzoltók beavatkozásának köszönhetően nagyobb anyagi kár nélkül sikerült a rendkívüli eseményt megszüntetni – tájékoztatta Csongrád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetség honlapját

Sárközi László

elnök.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.