Közélet

Több mint 300 ezer forint adományt gyűjtöttek Fruzsiéknak a Ritmus Bálon

Több mint 300 ezer forint adományt gyűjtöttek Fruzsiéknak a Ritmus Bálon

2017. április 6., csütörtök
Több mint 300 ezer forint adományt gyűjtöttek Fruzsiéknak a Ritmus Bálon
FullSizeRender

„Szeretünk Fruzsi!” – üzenték videón a IV. Ritmus Bál résztvevői táncostársuknak, aki az egyik sérültje az év eleji gyálaréti gázrobbanásnak. Neki és családjának több mint 300 ezer forintot gyűjtöttek, amit Tombácz Hajnalka, a tánciskola vezetője adott át.

„Mi valóban egy nagy család vagyunk. Ha valaki bajba kerül, akkor a lehető legtermészetesebb, hogy összefogunk es segítünk, ahogy tudunk” – mondta a SZEGEDma.hu-nak

Tombácz Hajnalka

, a szegedi Ritmus Tánc- és Fitnesz Stúdió vezetője még a

IV. Ritmus Bál

előtt. A táncstúdió ugyanis elhatározta, hogy a rendezvény teljes bevételét jótékony célra fordítják, mégpedig táncostársuk, Fruzsi és családja megsegítésére. A Ritmus növendéke ugyanis

Fruzsi

, aki az egyik sérültje a

januári gyálaréti gázrobbanásnak

. A gyógyulófélben lévő lány alig várja, hogy újra táncolhasson, ám még három hónappal a gázrobbanás után is heti rendszerességgel viszi édesanyja Budapestre kötözésre. Azt sem tudja még a család, hogy a biztosító fizet-e, s egyáltalán milyen mértékben térítik meg a robbanás okozta károkat, így jó helyre kerül minden egyes forint. A bálra egyébként 6500 forintért lehetett jegyet váltani, ám a résztvevők közül sokan ennél nagyobb összeget fizettek, így végül több mint 300 ezer forintot tudott átadni a családnak Tombácz Hajnalka a tánciskola és a támogatók nevében. A szegedi Ritmus Tánc- és Fitnesz Stúdió ezúton is köszönetet mond mindenkinek, aki hozzájárult Fruzsi és családjának gyógyulásához és az újrakezdésüket támogatta. A bálozók így üzentek Fruzsinak:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.