/

Sándorfalva és Dóc között ütközött oszlopnak egy gépjármű szombaton

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

rendorseg_baleset

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléssel, illetve nyolc anyagi kárral járó baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy személyautó április 29-én, 11 óra 50 perckor haladt a 4519-es úton Sándorfalva felől Dóc irányába. Amikor a 38-as kilométerszelvényhez ért áttért a menetirány szerinti bal oldalba, ahol lehaladt az úttestről az útpadkára, és a padkán levő telefonkábeltartó oszlopnak ütközött – írja a police.hu. A sofőr könnyű sérüléseket szenvedett.

A biztonságos közlekedés egyik feltétele a jármű sebességének helyes megválasztása. Emellett fontosak a járművezetés személyi feltételei is, hogy a jármű biztonságos vezetésére képes állapotban legyünk. Ez nem csak azt jelenti, hogy nem fogyaszthatunk szeszesitalt, vagy bódító hatású szert (ide értve bizonyos gyógyszereket is) a vezetés előtt, illetve alatt. A biztonság érdekében az is nagyon fontos, hogy ne legyünk ingerült, ideges állapotban, továbbá ne legyünk fáradtak, kialvatlanok, amikor a volán mögé ülünk. A balesetek megelőzése érdekében kérjük, közlekedjenek óvatosabban – figyelmeztet a rendőrség.

Előző sztori

Vasárnap is sebességmérések Csongrád megyében

Következő sztori

Cser Ágnes: több nyitott kérdés van az egészségügyi ágazat kollektív szerződésében