Sport

Ökölvívás: Debrecenben léptek szorítóba a Boxvilág SE ökölvívói

Ökölvívás: Debrecenben léptek szorítóba a Boxvilág SE ökölvívói

2017. április 21., péntek
Ökölvívás: Debrecenben léptek szorítóba a Boxvilág SE ökölvívói
boxvilag_se_debrecen

A Boxvilág SE három versenyzővel képviseltette magát a debreceni ökölvívó Diákolimpián, közülük ketten a dobogóra is felállhattak.

A múlt hét második felében rendezték meg az idei év egyik legjelentősebb ökölvívó utánpótlás seregszemléjét, az ökölvívó Diákolimpiát. Debrecenben 64 egyesület 335 serdülő és junior korosztályú versenyzője húzott kesztyűt a négy napos tornán. A Boxvilág SE három indulója közül végül kettőnek is sikerült felállnia a dobogóra.

Megyeri Barbara

megszerezte a serdülők 52 kilogrammos kategóriájának bajnoki címét, úgy, hogy a döntőben sem bokszolt végig, míg

Simon Márkónak

első éves serdülőként, három nyert mérkőzést követően az ezüstérmet akasztották a nyakába az 50 kilogrammosok között. Az egyesület harmadik versenyzője,

Megyeri Soma

ötödik helyen zárt a juniorok 63 kilogrammos súlycsoportjában, miután egy győzelmet követően szoros mérkőzésen vereséget szenvedett az aktuális magyar bajnoktól, aki végül ezt a Diákolimpiát is megnyerte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.