Ökölvívás: Debrecenben léptek szorítóba a Boxvilág SE ökölvívói

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

boxvilag_se_debrecen

A Boxvilág SE három versenyzővel képviseltette magát a debreceni ökölvívó Diákolimpián, közülük ketten a dobogóra is felállhattak.

A múlt hét második felében rendezték meg az idei év egyik legjelentősebb ökölvívó utánpótlás seregszemléjét, az ökölvívó Diákolimpiát. Debrecenben 64 egyesület 335 serdülő és junior korosztályú versenyzője húzott kesztyűt a négy napos tornán. A Boxvilág SE három indulója közül végül kettőnek is sikerült felállnia a dobogóra. Megyeri Barbara megszerezte a serdülők 52 kilogrammos kategóriájának bajnoki címét, úgy, hogy a döntőben sem bokszolt végig, míg Simon Márkónak első éves serdülőként, három nyert mérkőzést követően az ezüstérmet akasztották a nyakába az 50 kilogrammosok között. Az egyesület harmadik versenyzője, Megyeri Soma ötödik helyen zárt a juniorok 63 kilogrammos súlycsoportjában, miután egy győzelmet követően szoros mérkőzésen vereséget szenvedett az aktuális magyar bajnoktól, aki végül ezt a Diákolimpiát is megnyerte.

Default thumbnail
Előző sztori

Előzetesben a kisteleki rabló

Default thumbnail
Következő sztori

Ebben a parlamenti ciklusban már nem lesz népszavazás

Legutóbbi hasonló cikkek