Sport

Női kézilabda: bebiztosította harmadik helyét az FKSE

Női kézilabda: bebiztosította harmadik helyét az FKSE

2017. április 23., vasárnap
Női kézilabda: bebiztosította harmadik helyét az FKSE
szs_noi_kezilabda

Az FKSE első NB II-s évében rögtön két érmet tett le az asztalra, a felnőttek biztosan bronzérmesként zárnak, míg a juniorok a második helyet is megszerezhetik.

Gyomaendrődön szerepelt az FKSE csapata, amely remek védekezést produkálva, a két belső védekező játékos, Vér Vivien és Asztalos Júdó vezetésével egy percig sem adott esélyt a hazaiaknak. A 11. percig döntetlen környékén mozgott az eredmény, ezután viszont ellépett ellenfelétől az algyői gárda, s hiába faragta folyamatosan hátrányát a Gyomaendrőd, mindig volt válasza Arany Zoltán tanítványainak. Ezzel a győzelemmel az FKSE már biztosan bronzérmesként zárja a szezont.

Gyomaendrődi Liget Fürdő - FKSE 23-28 (11-18)

Gyomaendrőd, 100 néző, vezette: Kiss Polgár.

FKSE:

ALMÁSI-FARAGÓ 1, DÁVID ZS. 1, VÉR, RÉTI 8, GERCSÓ 6, GOMBOS 2. Csere: SZABADKAI (kapus), ASZTALOS, ALFÖLDI, CSÁNYI 5/4, FEJES 3, REIGL 3, SÁNDOR L., SÁNDOR P., SÁNDOR F.

Edző:

Arany Zoltán.

Kiállítás:

2 perc ill. 2 perc.

Hétméteres:

6/8 ill. 4/4. Arany Zoltán:

"Nem akadt be a caps lock, ma mindenki nagy betűs teljesítményt nyújtott. Mondhatnám vért ittunk egy jól működő Asztalos műhelyben! Jövő héten a Gyula ellen be akarjuk húzni sorozatban hatodik győzelmünket, de már most bronzérmesek vagyunk."

A juniorok mérkőzésén

A juniorok mérkőzésén többen is játszottak az első csapatból, így a győzelem és az ünneplés az első félidőben rányomta bélyegét a lányok teljesítményére. A fordulás után nagyon feszes védekezést mutatott be az algyői csapat, de a hazaiaknak így is sikerült egy gólt megőrizniük előnyükből a mérkőzés végére, ezzel pedig megszerezték a bajnoki címet. Az FKSE még felállhat a dobogó második fokára, amennyiben legyőzi a Gyulát jövő héten hazai környezetben.

Gyomaendrődi Liget Fürdő - FKSE 28-27 (12-10)

Gyomaendrőd, 100 néző, vezette: Kiss Polgár.

FKSE:

Szabadkai - Fejes 2, Sándor P. 6, Sándor L. 1, Ágoston, Réti 1, Sávai 12/10. Csere: Koncz (kapus) Benák 3, Reigl 2, Korom, Kabók, Kertész-Farkas.

Edző:

Almási Dóra.

Kiállítás:

2 perc ill. 6 perc.

Hétméteres:

6/7 ill. 10/11. Almási Dóra:

"A felnőtt meccsen nagyot küzdöttek a junior korú játékosaink, s erre ráment az első félidőnk, mert rengeteg hibát vétettünk. A folytatásban nagyot harcoltunk, ki-ki meccset játszottunk, amelyet egy góllal a hazai pálya minden előnyét élvező gyomaendrődiek nyertek. Nem szokásom senkit kiemelni, de most kivételt teszek Sávai Petrával, aki a kiváló védekezése mellett, támadásban is húzó ember volt. Az ezüstéremhez le kell győznünk a Gyulát!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.