Labdarúgás: ezúttal nem tudta meglepni a Balmazújvárost a Szeged 2011

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szeged_2011_balmazujvaros61_gs

Heffler Norbert jól eltalált lövése döntött a parázs mérkőzésen, ahol hiába küzdöttek a mieink, nem tudták bevenni a kaput.

Balmazújváros, 1000 néző
2017. április 23., 18.00
Balmaz Kamilla Gyógyfürdő
Szeged 2011-Grosics Akadémia
A meccs véget ért.

Játékvezető: Oláh Gábor* Asszisztens: Kovács II. Gábor, Vígh-Tarsonyi Gergő
1
0

Labdarúgó NB II 31. forduló:

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő – Szeged 2011-Grosics Akadémia 1-0 (1-0). Balmazújváros, 1000 néző. Vezeti: Oláh Gábor (Kovács II. Gábor, Vígh-Tarsonyi Gergő).
Balmazújváros: Szécsi – Rus, Farkas II. B. (Hadházi 89′), Sigér, Heffler (Belényesi 77′), Kovács Á. (Fekete Á. 70′), Vajda, Bokros, Virág, Tamás, Bódis. Vezetőedző: Feczkó Tamás.
Szeged 2011-Grosics Akadémia: Szántai – Coroian (Farkas A. 34′), Jagodics, Germán, Andorka (Balogh G. 46′), Mészáros, Farkas M., Achim, Zabari, Király (Pászka 65′), Zádori. Vezetőedző: Klausz László.
Gólszerző: Heffler N. (30′)

Online közvetítésünk:

VÉGE!

94′
Tizenegy emberrel támadtak a mieink a végén, de nem jött össze az egyenlítés. Szántai is előrehúzódott, ő végezte el a szabadrúgásokat, ám nem sikerült túljárni a balmazújvárosi védelem eszén, így az ellenfél örülhet a diadalnak.
90′
Négy perc lesz a ráadás, szegedi rohamos futószalagon.
89′
Farkas II. Balázs le, Hadházi Dávid be, időhúzó csere hazai részről.
88′
Megy előre a Szeged, de jól áll a lábán a stabil balmazújvárosi védelem. Beívelésekkel, csúsztatásokkal próbálkozunk, egyelőre eredménytelenül.
85′
Kicsit beszorultunk ezekben a percekben, Szántai Levente húz le éppen egy szögletet.
83′
Hazai helyzet alakulhatott volna ki, a játékvezető azonban szabálytalanságot látott, így hiába az egyébként szép lövés, vissza az egész – háborog a publikum rendesen! Fekete Ádám lőtt a hálóba a sípszó után a tényszerűség kedvéért.
81′
Sigér Dávid indította Vajda Sándort, akinek centerezéséről lemaradtak a belsők.
79′
Belényesi rögtön egy szép fejessel véteti magát észre, nem sokkal ment a bal kapufa mellé.
77′
Belényesi Miklós állt be Heffler Norbert helyére.
74′
Pászka Lóránd forintos labdájával Germán Tamás ugrott ki, de két védő szorításában rosszul is pattant fel előtte a labda, ballal csúnyán mellé durrantott. Nyomunk, nyomunk az egyenlítésért!
72′
Kis híján egyenlítettünk, Pászka Lóránd, a csereember kiváló 30 méteres balos kísérlete megpattant az egyik védőn, a kapus már verve volt, de pechünkre a laszti centikkel a kapu, pontosabban a jobb kapufa mellé perdült.
70′
A harmadik szegedi váltás után itt az első hazai csere, Kovács Ádám helyére Fekete Ádám érkezett.
66′
A cserét követő sarokrúgás után ismét egy nagy helyzet a balmazújvárosiak előtt, Tamás László tette kapura a labdát, hatalmas bravúrral védett a jobb alsónál Szántai.
65′
Király Patrikot Pászka Lóránd váltotta.
64′
Villámgyors balmazújvárosi akció érkezett rendkívül veszélyesen, a Heffler-beadást becsúszva tisztázta Jagodics Bence.
63′
Balogh Gusztáv és Zádori Krisztián lövése is elakadt a hazai falban, tűzijáték a balmazi kapunál, eredmény nélkül. A két szegedi játékos mintha kicsit egymást zavarta volna egyébként a jelenetsornál.
58′
Rendkívül szaggatottá vált a játék, két-három pontos passznál többre egyik fél sem képes, a rengeteg technikai hiba és rossz átadás megtöri a ritmust. Sajnos nem tudunk helyzetet kidolgozni, pedig látszik a srácokon az akarás. Germán Tamást is a szíve vitte előre, ez egy szabálytalansághoz, majd némi reklamáláshoz vezetett, aminek sárga a “jutalma”.
52′
Balogh Gusztáv beállításával felgyorsult a szegediek játéka, de helyzetekben ez még nem mutatkozik meg.
46′
Andorka Péter maradt az öltözőben, Balogh Gusztávot küldte a helyére Klausz László.
46′
Megkezdődött a második félidő.

SZÜNET!

45′
Véget ért az első felvonás.
44′
Germán Tamás jobb oldali szabadrúgása elsőre kipattant Szécsi Gergőről, ám aztán gyorsan összeszedte a hazai portás.
43′
Vajda Sándor könyöklésért sárga lapot kapott a hazai csapatból.
42′
A két tizenhatos között folyik a játék, talán már a szünetet várják a srácok.
37′
Kezd éledezni a Szeged, támadásokat szervez az egyenlítésért, ugyanakkor rendkívül kockázatosnak tűnik ez most abban a tekintetben, hogy a Balmazújváros az első pillanattól fogva a gyors kontráira épít, így pedig az első félidő végén egyre nagyobb terület nyílik a hazaiak sebes csatárai számára.
34′
Taktikai jellegű váltás a vendégeknél, Farkas Aurél érkezett Coroian helyére.
30′
GÓÓÓL 1-0! Jagodics Bencét billentették ki egy csellel a hazaiak, jól és pontosan érkezett a szélről a visszagurítás, a tizenhatoson belülre betörő Heffler Norbert pedig tolt egyet a labdán, majd ballal a jobb sarokba lőtt, vezet a Balmazújváros.
28′
A bal oldalról végezhettek el szabadrúgást a fehér mezes vendégek, a kapus lehúzta a labdát. Farkas Márk testével akadályozta a gyors indítást, meg is kapta érte a jogos sárga lapot.
23′
Gyors kontrákkal operálnak a balmazújvárosiak, lendületesnek és elszántnak tűnnek, szerencsére a szegedi védelem is határozott, és jól áll a lábán. Andorka révén kavargattak az előbb a vendégek is a szélen, végül hiba csúszott ebbe az akcióba, így nem alakult ki helyzet.
18′
Nyílt sisakos a küzdelem, mindkét legénység a támadásokra összpontosít ebben a periódusban.
14′
Andrei Ion Coroian remekül ívelt a rövidre egy szögletet, a berobbanó Andorka Péter csúsztatása után már-már gólt kiáltottunk, de a labda végül elcsusszant pár centivel a hosszú sarok mellett.
11′
Farkas II. Balázs 18 méteres szabadrúgását hatalmas bravúrral tolta szögletre Szántai Levente. Két korner is következhetett, a második után remek Tamás-fejes szállt a kapunk felé, Szántai a bal oldali kapufára tudta ütni, ahonnan a mezőnybe pattant a laszti.
8′
Tamás László esett el a szegediek tizenhatosán belül, de nem történt szabálytalanság.
6′
Egy lecsorgó labdát Farkas Márk lőtt kapura 16 méterről, a lövés levágódott a védőfalról, vissza egy szegedi kézre, szabadrúgás kifelé! Rögtön ezután gyors akciót vezettek a hazaiak, egy veszélyes előrevágásra Szántai Levente mozdult ki jól, és lábbal mentett.
1′
Fehér mezben a mieink, feketében a hazaiak – reméljük, ettől függetlenül igen színes kis mérkőzés áll előttünk. A Szeged hozta játékba a labdát.

17.40: Köszöntjük Önöket Balmazújvárosból, ahol hamarosan kezdődik a Szeged 2011-Grosics Akadémia újabb bajnoki mérkőzése!

A mérkőzés Oláh Gábor sípszavára 18 órakor kezdődik!

A találkozó elé:

Beharangozó írásunk ide kattintva olvasható el.

Előző sztori

Áder János: az elismerés a tudomány értékeit állítja a közösség elé

Következő sztori

Labdarúgás: a hétvége összes megyei eredménye + TABELLÁK