Közélet

Középiskolásoknak hirdetett pályázatot a Diákhitel Központ

Középiskolásoknak hirdetett pályázatot a Diákhitel Központ

2017. április 8., szombat
Középiskolásoknak hirdetett pályázatot a Diákhitel Központ

Az Osztály mottóval középiskolás osztályoknak hirdetett pályázatot a Diákhitel Központ, arra keresve a választ, hogy a mai tizenéveseknek milyen a jövőképük.

A pályázók videós (vlogos) formában mondhatják el, hogyan képzelik el az életüket néhány év múlva. A téma bármi lehet, amivel a diákok úgy gondolják, hogy elérik a céljukat. A felhívás célja, hogy még szorosabb közösséggé kovácsolja a fiatalokat a közös kisfilmkészítés, és a diákok gondolatokat fogalmazzanak meg, beszélgessenek a jövőjükről. Elsősorban a kreativitást várnak a pályázóktól, azt, hogy a képi világ, a vágások és az effektek is legyenek egyediek. A kész alkotásokat egy fájlmegosztóra kell feltölteniük a pályázóknak, a linket pedig a palyazat@diakhitel.hu címre várja a Diákhitel Központ Zrt. április 19-éig. A végeredményt népszerű vloggerek véleményezik. A fődíj mellett különdíjban részesül az a szerencsés osztály, amely a legtöbb kedvelést kapja videójára a Diákhitel Facebook-oldalán. A díjátadó április 29-én lesz, az Xbox One PlayIT Show nagyszínpadán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.