Sport

Kézilabda: papírforma győzelmet aratott Csurgón a MOL-Pick Szeged

Kézilabda: papírforma győzelmet aratott Csurgón a MOL-Pick Szeged

2017. április 5., szerda
Kézilabda: papírforma győzelmet aratott Csurgón a MOL-Pick Szeged
pick-csurgo029kf

Negyed óráig tartotta a lépést a Csurgó a vendég MOL-Pick Szegeddel, ezután azonban érvényesítette a papírformát Juan Carlos Pastor együttese és hozta a kötelezőt.

Már kedden elutazott a MOL-Pick Szeged a Csurgó elleni összecsapásra, hogy méginkább ráhangolódjon a tabella negyedikje ellen vívott találkozóra. Sűrű hétnek vágott neki ezzel a meccsel

Juan Carlos Pastor

együttese, hiszen a csurgói találkozóval együtt három bajnoki is vár a csapatra. Nem lépett pályára ezúttal

Bánhidi Bence

, akinek a helyére Sunajko került a szegedi keretbe. Jól tartotta a lépést a mérkőzés elején a hazai csapat, sőt voltak olyan periódusok is, amikor vezetett

Sótonyi László

alakulata, a 14. percben

Balogh Zsolt

sikeres hetese után 8-8-at mutatott az eredményjelző. Ezután egy 4-0-s szegedi sorozat következett, amivel leszakította vendéglátóját

Juan Carlos Pastor

együttese, és a négygólos különbség a szünetre is megmaradt. A második félidőben Kastelic váltotta Sierrát a szegedi kapuban és meg is hálálta a bizalmat Pastor mesternek, több fontos védést és bravúrt is bemutatott, ennek köszönhetően pedig tovább növelte előnyét a Pick. Bodó Richárd ihletett formában kézilabdázott ezen az estén, a fiatal magyar játékos nyolc góljával a meccs legeredményesebbjeként zárt, a Szeged pedig nem hagyott esélyt sem a felzárkózásra a Csurgónak a második harminc percben, így végül tizenegy góllal magabiztosan nyerte meg az összecsapást.

K&H férfi kézilabda liga, 21. forduló

Csurgói KK-MOL-Pick Szeged 24–35 (15-19)

Csurgó, Városi Sportcsarnok, 600 néző. Vezette: Bán Tamás, Szloska Ernő Krisztián.

Csurgó:

Balogh T. - Varjú 3, Astrashapkin 3, Hadziomerovic 1, Mikita 2, Géczi, Oslak 1. Csere: Balogh Á. (kapus), Radjenovic 3, Halász 2, Gazdag 1, Faluvégi 4, Manojlovity 2, Alvaro, Csordás, Pordán 1.

Vezetőedző:

Sótonyi László.

MOL-Pick Szeged:

Sierra - Sostaric 1, Balogh Zs. 6/4, Skube 3, Gaber 1, BODÓ 8, Källman 5. Csere: Kastelic (kapus), Blazevic 1, Thiagus Petrus 1, Zubai 3, Sunajko 1, Obranovic 3, Buntic 2, Pedro.

Vezetőedző:

Juan Carlos Pastor.

Kiállítás:

4 perc ill. 2 perc.

Hétméteres:

0/2 ill. 4/4.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.