Közélet

Jótékonysági családi futónapot rendez a Continental

Jótékonysági családi futónapot rendez a Continental

2017. április 12., szerda
Jótékonysági családi futónapot rendez a Continental

Sportos jótékonysági programmal csatlakozott a májusi Szeged Napja ünnepségsorozathoz a szegedi ContiTech. Az eseményen a térség egyik legnagyobb munkaadója egy futónappal mozgatja majd át a családokat. A résztvevők a mozgás öröme mellett egy jó ügyért is tehetnek, ugyanis a nevezési díjakból befolyó összeggel a Szegedi Koraszülött Életmentő Alapítványt támogatja a cég.

Számos kikapcsolódási lehetőség várja a kicsiket és nagyokat a Continental ContiTech Mozgolódó Jótékonysági Családi Futónapon, cross tréning, játékos gyerekedzés, a Dóm téren felállított gumiváros, gyermekmegőrző és kézműves programok teszik még színesebbé az eseményt. Akik futással szeretnének tenni az egészségükért és közben jótékonykodnának is, azok az 500 méteres Conti Mini Futamtól a 11 kilométeres ContiHard futamig több táv közül is választhatnak. A futást Szeged belvárosában rendezik meg, a nevezési díjak összegével a ContiTech a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítványt támogatja, amely két évtizede szolgálja az újszülött és koraszülött mentést Dél-Magyarország 4 megyéjében. A színes programokkal tarkított hétvégi rendezvényre természetesen nem csak a Szeged és környéki, hanem a Csongrád megyén kívülről érkező érdeklődőket is várják a szervezők. Előnevezés a

CSOMSZISZ

oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.