Közélet

Ítéletidő tombol az Egyesült Államok délkeleti államaiban

Ítéletidő tombol az Egyesült Államok délkeleti államaiban

2017. április 5., szerda
Ítéletidő tombol az Egyesült Államok délkeleti államaiban

Ítéletidő tombol az Egyesült Államok délkeleti államaiban: tornádók és óriási viharok mintegy 55 millió embert veszélyeztetnek.

Az amerikai országos meteorológiai szolgálat szerint a kiterjedt és széles viharzóna Alabamában, Georgiában és Dél-Karolinában pusztít, majd várhatóan a Tennessee völgyén keresztül Ohió felé halad tovább. Viharokat, tornádókat jeleznek Missouri államból is. Alabamában és Georgiában tornádóriadó van érvényben, Alabama államban - ahol szerda reggel a viharban golflabda nagyságú jégdarabok estek - Robert Bentley kormányzó rendkívüli állapotot hirdetett. A szövetségi légügyi hatóság elrendelte az atlantai repülőtér forgalmának szüneteltetését. A térségben árvízveszély fenyeget. A hétvégén ezekben az államokban már komoly viharok pusztítottak, s öt ember életét követelték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.