Bulvár

Elfogtak három kábítószer-kereskedőt Budapesten

Elfogtak három kábítószer-kereskedőt Budapesten

2017. április 27., csütörtök
Elfogtak három kábítószer-kereskedőt Budapesten

Huszonnégy kilogramm marihuána átpakolása közben fogtak el három kábítószer-kereskedőt Budapesten - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság csütörtökön a honlapján.

A nyomozás adatai szerint a három férfi március óta többször csempészett kábítószert Szerbiából Magyarországra, majd értékesítette is azt. A határon átcsempészett kábítószert a 44 éves szegedi Á. Géza szállította a fővárosba, ahol a 49 éves budapesti N. Péter utasítására és irányításával szerdán a II. kerületi Vérhalom utcába vitte. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai 24 kilogramm kábítószer kipakolása közben érték tetten Á. Gézát és társát, R. Péter 43 éves gyulai lakost. N. Pétert a kábítószer elosztására szolgáló lakás előtt fogták el a nyomozók. Vele szemben 2012 óta elfogatóparancs is érvényben volt, mert egy korábbi kábítószeres ügyben a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztés letöltését nem kezdte meg. Az anyagról a helyszínen bebizonyosodott, hogy marihuána, ennek a mennyiségnek a feketepiaci értéke hozzávetőlegesen 50 millió forint - írta a rendőrség a közleményben. A nyomozók a három férfit gyanúsítottként hallgatták ki kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. N. Pétert a rendőrök a Fővárosi Büntetés-végrehatási Intézetbe szállították, két társát pedig őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.