Vélemény

Csúri Ákos: Ujhelyi Pisti a vérzivatarban

Csúri Ákos: Ujhelyi Pisti a vérzivatarban

2017. április 30., vasárnap
Csúri Ákos: Ujhelyi Pisti a vérzivatarban
mszp_ujhelyi_eu_sajttaj02_gs

Miközben hazaárulást kiált, maga válik hazaárulóvá: Szeged szocialista EP-képviselőjének brüsszeli ténykedését elemzi Csúri Ákos, aki bemutatja, hogy a magyar baloldal partizánjai még mindig az európai színtéren teregetik ki a belpolitikai szennyest.

Ujhelyi István felmondta a leckét a héten. Brüsszelben lehazaárulózta saját(?) hazája miniszterelnökét egy összefüggéstelen másfél perces (hírnév)beszéd keretében. Belpolitikát vitt egy nemzetközi eseményre. Senkinek sem volt ínyére. Nyugati demokráciákban az a szokás, hogy a belpolitikai vélt vagy valós szennyest belpolitikai színtéren teregetik ki. A magyar baloldal erre képtelen. Partizánjaik európai színtereket választanak, aminek aztán kint semmi, itthon meg a szokásos hozadéka van. Pisti nem tanul ebből. Pisti talleyrandi bourbon. Semmit nem tanult, semmit nem felejtett. Pisti, miközben hazaárulást kiált, maga válik hazaárulóvá. Mert a tét nem Pisti másfél perce. Hanem az, hogy kik fognak Magyarországon élni. És a betelepítést milyen erők támogatják, erőltetik. Pisti erről egy árva szót sem szólt. Pisti – sokadszor – elázott. Forrás:

atlagpolgar.blogstar.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.