/

Baleset történt az M43-as autópályán – megszűnt a forgalomkorlátozás (FRISSÍTVE)

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A rendőrök feloldották a forgalomkorlátozást az M43-as autópálya határ felé vezető oldalán, Csanádpalota térségében, ahol korábban baleset miatt volt félpályás útlezárás – írja a police.hu.

Két tehergépkocsi ütközött 2017. április 11-én, 17 óra körül az M43-as autópálya 53-as kilométerszelvényében, a határ felé vezető oldalon. A balesetben senki nem sérült meg. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett szakaszon félpályás útlezárás volt érvényben. A rendőrök mostanra feloldották a forgalomkorlátozást, az autópálya ismét teljes szélességében járható.

Korábban írtuk:

Eddig tisztázatlan körülmények között, 17 óra körül két tehergépkocsi ütközött az M43-as autópálya 53-as kilométerszelvényében, a határ felé vezető oldalon. A balesetben senki nem sérült meg.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett szakaszon félpályás útlezárás van érvényben. Kérjük az arra közlekedők fokozott türelmét és figyelmét!

Előző sztori

Századvég: stabilan vezet a Fidesz-KDNP

Következő sztori

Szerdai programajánló: A hangszer lelke, Loop Doctors, PlakArt