Közélet

Baleset szemtanúit keresi a szegedi rendőrség

Baleset szemtanúit keresi a szegedi rendőrség

2017. április 27., csütörtök
Baleset szemtanúit keresi a szegedi rendőrség
kekfeny_rendorseg_szirena

A szegedi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy gépkocsivezető azonosításában, aki elsodort egy kerékpárost a városban.

A Szegedi Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása bűntettének gyanúja miatt nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen - írja a police.hu. A feltételezett elkövető 2017. április 24-én 14 óra körül személyautóval közlekedett Szegeden, a Láp utcában, a Negyvennyolcas utca irányából a Balajthy utca felé. A gépkocsivezető az úttest menetirány szerinti bal oldalán haladó kerékpáros előzésébe kezdett. Mivel a sofőr nem tartott megfelelő oldaltávolságot, járműve visszapillantó tükrével elsodorta a biciklist, aki könnyen sérült. A személyautó vezetője megállás nélkül elhajtott a helyszínről. A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a baleset körülményeinek tisztázása érdekében várja a közlekedési esemény szemtanúinak jelentkezését személyesen, vagy telefonon a 06-62-562-400-as hívószámon, a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.