Bulvár

Balástyai ingatlanból lopott egy férfi

Balástyai ingatlanból lopott egy férfi

2017. április 28., péntek
Balástyai ingatlanból lopott egy férfi
bilincs_rendorseg

A kisteleki rendőrök őrizetbe vettek egy 37 éves férfit, aki egy családi házból készpénzt, ékszekeret és étkezési utalványt tulajdonított el Balástyán.

A gyanúsított 2017. április 26-án a konyhaablak befeszítésével jutott be a balástyai ingatlanba. A feltételezett elkövető aranyékszerekkel, készpénzzel, valamint több étkezési utalvánnyal távozott a helyszínről - írja a police.hu. A nyomozás megállapította, hogy a 37 éves balástyai férfi korábban is járt a családi házban, 2017. április 18-án a sértett figyelmetlenségét kihasználva készpénzt lopott az ingatlanból. A feltételezett elkövetőt a kisteleki rendőrök előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták. A férfi vallomásában beismerte a lopás bűntettének elkövetését. A nyomozók a terheltet őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.