/

Az egészségről szólt a szerda a TIK-ben

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

biacsi_ikrek_beszelgetes001kf

“Adj az egészségednek” címmel egészségnapot tartott a Rotaract Club Szeged szerdán a Tanulmányi és Információs Központban.

Az egész napos rendezvénnyel a szervezők az egészségmegőrzés és az egészséges életmód fontosságára kívánták felhívni a figyelmet. Az érdeklődők a Plazma Pont segítségével vérplazmát adhattak, majd vért is adhattak, míg az újraélesztés és a sebkötözés legmegfelelőbb technikáit is elsajátíthatták, miközben a szépségápolási tippeket, praktikákat is meghallgathattak, valamint smoothie-t is kóstolhattak.

Két előadás is színesítette a szerdai programot: Búsi Dávid a designer drogokról és azok veszélyeiről beszélt, míg a friss fedettpályás Európa-bajnok paraatléta ikerpár, Biacsi Bernadett és Ilona hangsúlyozta a szigorú étrendet, amit követniük kell karrierjük során, egyben felhívták a figyelmet a megfelelő mennyiségű folyadékpótlásra. A riói paralimpiát is megjárt sportolók elhozták érmeiket is, valamint megosztották a paralimpiával kapcsolatos élményeiket.

no images were found

Előző sztori

A DK népszavazási kérdést nyújtott be a CEU érdekében

Következő sztori

Fidesz: a szocialistáknak nem számít a magyar emberek véleménye