Közélet

A szociális vállalkozásokról Csongrádon

A szociális vállalkozásokról Csongrádon

2017. április 13., csütörtök
A szociális vállalkozásokról Csongrádon
esza_logo

A csongrádi Művelődési Központ és Városi Galéria ad otthont a Csongrád Megyei Önkormányzat „Szociális gazdaság fejlesztése” című rendezvénysorozatának április 26-án 12 órától.

Április 26-án, szerdán 12 és 16 óra között tartják meg a csongrádi Művelődési Központ és Városi Galériában a Csongrád Megyei Önkormányzat megbízásából, a TOP 5.1.1.15-CSI-2016-0001 azonosítószámú megyei foglalkoztatási paktum keretében megvalósításra kerülő a „Szociális gazdaság fejlesztése” című rendezvénysorozatot. A rendezvények célja a társadalmi vállalkozások népszerűsítése, illetve a Csongrád megyében működő – vagy az indulást tervező – társadalmi vállalkozások támogatása a piacra jutást és a fennmaradást elősegítő lehetőségek bemutatásával. A rendezvénysorozat két alkalomból áll, mindkét nap azonos szakmai tartalommal valósul meg. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Projekt neve: Csongrád Megyei Gazdaság- és Foglalkoztatás-fejlesztési Együttműködési Program (PAKTUM) Projekt azonosító: TOP-5.1.1-15-CS1-2016-00001

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.