A Magyar Közút folyamatosan takarítja az utakat

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A havazással érintett területeken a Magyar Közút Nonprofit Zrt. folyamatosan síkosságmentesítési, hóeltakarítási munkálatokat végez.

A társaság az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében felhívta a figyelmet arra, hogy az ország több területén havazik: jellemzően a Duna vonalában, Bács-Kiskun megye nagy részén, Heves, Nógrád és Borsod-Abaúj-Zemplén megye magasabban fekvő területein a hajnali óráktól váltakozó intenzitással esik a hó. Ez meg is marad, a magasabban fekvő területeken már több centiméteres a hó vastagsága. Az ország többi részén eső, illetve havas eső esik.

A tájékoztatás szerint a közlekedők az útviszonyokról, az aktuális forgalmi helyzetekről a cég diszpécserszolgálatai mellett a társaság Útinform szolgálatánál (06-1-336-2400) is érdeklődhetnek egész nap.

Előző sztori

Felfüggesztette a rendőrség a sebességellenőrzési akciót az időjárás miatt

Következő sztori

A rémhírekkel, a negatív sajtóvisszhanggal magyarázza a tavalyi és a jövőbeli sikertelenségét a Cserepes sori piac vezetője