Közélet

A kidőlt fákhoz és a leszakadt faágakhoz riasztották a tűzoltókat

 A kidőlt fákhoz és a leszakadt faágakhoz riasztották a tűzoltókat

2017. április 24., hétfő
 A kidőlt fákhoz és a leszakadt faágakhoz riasztották a tűzoltókat

Szegeden és Hódmezővásárhelyen mentettek az egységek - közölte honlapján a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Telefonkábelre dőlt egy nagy méretű fa szombat délután Hódmezővásárhelyen, a Késmárk utcában. A fa törzse a szomszédos épületet is veszélyeztette. A hódmezővásárhelyi tűzoltók dugólétra és motoros láncfűrész segítségével távolították el a fa törzsét és ágait, senki sem sérült meg. Kettéhasadt egy harminc méter magas fa vasárnap kora délután Makón, a Dembinszky utcában. A fatörzs a gyalogosok és az autósok forgalmát is veszélyeztette. A város hivatásos egysége motoros láncfűrész és mentőkötél segítségével végezték el a mentést, személyi sérülés nem történt. Személyautót tört össze egy kidőlt fa vasárnap délután Szegeden, az Aranka utcában. A szegedi tűzoltók távolították el a harminc centiméter átmérőjű fa törzsét az összeroncsolódott járműről. Az eset során senki sem sérült meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.