Közélet

Veronai baleset - Meghalt a legsúlyosabb égési sérüléseket szenvedett férfi

Veronai baleset - Meghalt a legsúlyosabb égési sérüléseket szenvedett férfi

2017. március 22., szerda
Veronai baleset - Meghalt a legsúlyosabb égési sérüléseket szenvedett férfi

Meghalt a veronai buszbaleset legsúlyosabb égési sérültje szerda délben - közölte a budapesti Honvédkórház orvosigazgatója az intézményben tartott sajtótájékoztatón.

Tamás Róbert

elmondta, hogy a legkörültekintőbb orvosi és ápolói küzdelmek ellenére következett be "a negyven év körüli férfi" halála, amit több szervi elégtelenség és egy nagyon súlyos tüdőgyulladás okozott. A férfi utas volt a buszon - közölte. Tamás Róbert elmondta azt is, hogy a férfinek - akit ötödikként szállítottak Magyarországra - kiterjedt, hatvan százalékos égési sérülése volt, és már szeptikus állapotban érkezett Budapestre. Kérdésekre válaszolva közölte: egy nagyon súlyos koponyasérültet ápolnak még a kórházban, az ő állapota stabilnak mondható. Kommunikálni is lehet vele, de még idegsebészeti műtét vár rá - tette hozzá Tamás Róbert. Január 20-án éjjel az olaszországi Verona közelében szenvedett balesetet egy magyar fiatalokat szállító autóbusz. A most meghalt férfi a tizenhetedik halálos áldozata a szerencsétlenségnek. A buszon többségében a budapesti Szinyei Merse Pál Gimnázium tanulói, volt diákok, tanárok és egyikük családja utazott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.