Új tagját és új dalát is Szegeden mutatja be a New Level Empire

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

new_level_empire_2017

Duplán különleges koncertet ad március 15-én a Móra-parkban a New Level Empire: bemutatkozik a csapat új zongoristája, valamint egy új dal is felcsendül majd.

A nemzeti ünnep alkalmából a magyar nyelvű dalokra helyezi a hangsúlyt a New Level Empire szegedi koncertjén, a fővárosi ötösfogat a Csongrád Megyei Önkormányzat és a Csongrád Megyei Kormányhivatal két napos rendezvénysorozatának keretein belül lép fel a Móra-parkban március 15-én 16 órától, nem más, mint Dj Náksi társaságában, akinek a nevéhez kötődik a tavalyi nyár legnagyobb sikere, az ‘Éjjel soha nem érhet véget’ című dal. “Duplán érdekes lesz a szegedi fellépés, mert ez lesz az első olyan koncertünk, ahol az új New Level Empire tag, Tóth Szabina, a zongoristák bemutatkozik, ami egyrészt azért különleges mert az egyik DJ pozíciót zongoristára cseréltük, másrészt pedig pedig azért, mert Szabina nem csak zongorista, hanem énekes is” – mondta el hírportálunknak Nyújtó Sándor “Newl”, a zenekar dobosa.

A multifunkciós új tag kapóra jött a banda számára, mert március 15-e alkalmából több magyar dalt adnak elő, mint amennyit megszokhatott tőlük a közönség. A jól ismert magyar nyelvű New Level Empire számok, mint például a ‘Szerteszét’ vagy a ‘Valahol’ mellett népdalfeldolgozások is terítékre kerülnek. A zenekar legfrissebb szerzeményét hivatalosan március 22-én mutatja be, – szintén magyar nyelven – az ünnepre való tekintettel azonban az új dal is bekerült a 45 perces műsorba, mint magyar nyelvű szám. Newl kiemelte, hogy ez a koncert más lesz hangulatában a nemzeti ünnep miatt, de attól még hamisítatlan New Level Empire bulira számíthat a közönség.

“Imádjuk Szegedet, az én első videóklipem lemezlovasként a Sing Sing-ben született, valamint a ‘The Last One’ után a következő sikerünk, a ‘Son of the sun’ pedig a SZIN fesztiválhoz kötődik, itt is forgattuk a klipet, emiatt pedig még inkább szeretjük Szegedet” – tette hozzá Newl.

Előző sztori

Az állatvédők is segítik a nehéz helyzetbe került családokat

Következő sztori

„Példátlan mérvben rezgésbe hozta az emberiség szívének részvét-húrjait” + FOTÓK