/

Márciusban is folytatódott az Egészségnap programsorozat a Csongor téri Közösségi Házban

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

egeszsegnap_csongor_ter_010

Újabb állomásához érkezett az Egészségnap sorozat a Csongor téri Közösségi Házban, “Hitek és tévhitek a táplálkozásban és a táplálék- kiegészítőkkel kapcsolatban” címmel Mikulán Rita egyetemi adjunktus tartott előadást.

A havi rendszerességgel megrendezett programsorozatot egy évvel ezelőtt hívta életre Kothencz János azzal a céllal, hogy orvosoktól, egészségügyi szakemberektől juthassanak fontos információhoz az érdeklődők az őket érintő témákban. A mostani előadásnak többek között az adott aktualitást, hogy a hosszú tél, a hideg, a napfény hiánya mindannyiunkat, de főleg az idősebb embereket megviselte, kimerítette. A rendezvényen megtudhatták az érdeklődők, hogy helyes táplálékozással hogyan kaphatnak új erőre. Hasznos tanácsokat kaptak a tavaszi méregtelenítéssel, illetve a hatékony fogyókúrával kapcsolatban is. A megjelent hallgatóság kérdéseket is tehetett fel. Az előadás végén a doktornő testzsír-mérést is tartott.

A programsorozat április 19-én folytatódik, amikor Paulik Edit, az SZTE Népegészségügyi Intézet munkatársa tart előadást: A szűrővizsgálatokról (kor)határ nélkül címmel.

no images were found

Default thumbnail
Előző sztori

Szegedi Jobbik: Ne kótyavetyélje el a város ingatlanvagyonát!

Következő sztori

Visszatér Szegedre Korognai vígjátéka, a Munka köz

Legutóbbi hasonló cikkek