Közélet

Márciusban is folytatódott az Egészségnap programsorozat a Csongor téri Közösségi Házban

Márciusban is folytatódott az Egészségnap programsorozat a  Csongor téri Közösségi Házban

2017. március 22., szerda
Márciusban is folytatódott az Egészségnap programsorozat a  Csongor téri Közösségi Házban
egeszsegnap_csongor_ter_010

Újabb állomásához érkezett az Egészségnap sorozat a Csongor téri Közösségi Házban, "Hitek és tévhitek a táplálkozásban és a táplálék- kiegészítőkkel kapcsolatban" címmel Mikulán Rita egyetemi adjunktus tartott előadást.

A havi rendszerességgel megrendezett programsorozatot egy évvel ezelőtt hívta életre

Kothencz János

azzal a céllal, hogy orvosoktól, egészségügyi szakemberektől juthassanak fontos információhoz az érdeklődők az őket érintő témákban. A mostani előadásnak többek között az adott aktualitást, hogy a hosszú tél, a hideg, a napfény hiánya mindannyiunkat, de főleg az idősebb embereket megviselte, kimerítette. A rendezvényen megtudhatták az érdeklődők, hogy helyes táplálékozással hogyan kaphatnak új erőre. Hasznos tanácsokat kaptak a tavaszi méregtelenítéssel, illetve a hatékony fogyókúrával kapcsolatban is. A megjelent hallgatóság kérdéseket is tehetett fel. Az előadás végén a doktornő testzsír-mérést is tartott. A programsorozat április 19-én folytatódik, amikor

Paulik Edit

, az SZTE Népegészségügyi Intézet munkatársa tart előadást: A szűrővizsgálatokról (kor)határ nélkül címmel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.