Sport

Labdarúgás: nem kapott gólt, de csak egy pontot szerzett a Szeged 2011

Labdarúgás: nem kapott gólt, de csak egy pontot szerzett a Szeged 2011

2017. március 16., csütörtök
Labdarúgás: nem kapott gólt, de csak egy pontot szerzett a Szeged 2011
szeged2011_mosonmagyarovar11_gs

Eseménytelen mérkőzésen őrizte meg ismét a kapott góltól kapuját a Szeged 2011-Grosics Akadémia, ám betalálnia sem sikerült, így döntetlent játszott a Mosonmagyaróvár ellen.

Kedvező előjelekkel várhatta az összecsapást

Klausz László

együttese, hiszen a tavaszi mérkőzéseken még egyik ellenfél sem tudta bevenni

Szántai

kapuját, ráadásul a Mosonmagyaróvár sem villogott mostanában, több vereségbe is beleszaladtak, így joggal reménykedhetett az újabb három pont megszerzésében a hazai csapat. Ennek ellenére nagyon kényelmes tempóban kezdték a felek a mérkőzést, s bár a Szeged-Grosics némi mezőnyfölényben futballozott, ez helyzetek formájában nem mutatkozott meg. Az első kaput eltaláló lövésre is a 43. percig kellett várnia a publikumnak, ekkor egy nagyon gyenge lövést kellett összeszednie Szántainak, de ezen felül semmilyen említésre méltó esemény nem történt az első játékrészben. A második félidőre eggyel magasabb fokozatba kapcsolt a hazai csapat,

Geiger Norbert

beállítása pedig új lendületet adott az ötlettelen haza támadásoknak. A csereember rögtön helyzetbe is került, egy szép egyéni akció végén lőtt kapura, ám Tarczy lábbal hárította a kísérletet, a kipattanóra érkező

Zádori

pedig már nem tudta az üres kapu irányába terelni a labdát. Az utolsó negyedórára beszorította ellenfelét a saját tizenhatosának környékére a Szeged-Grosics és nem sokkal a mérkőzés vége előtt nagyon érdekes szituáció zajlott le a vendégek kapuja előtt. Zádori tett maga elé egy hosszan felívelt labdát a tizenhatoson belül, a vendég védő pedig rossz ütemben lépett oda, Takács játékvezető a tizenegyes pontra mutatott. Ekkor azonban az asszisztense jelzett neki, aminek hatsára megváltoztatta az ítéletet és végül kifelé ítélt szabadrúgást a vendégeknek. Ezután újabb helyzet már nem alakult ki, így 0-0-s döntetlennel zárult az összecsapás. Nem sok ideje lesz a pihenésre a csapatoknak, Klausz László együttese vsárnap Siófokra látogat.

Gyula, Grosics Gyula Akadémia, 200 néző
2017. március 16., 15.00
Szeged 2011
Mosonmagyaróvár
Vége a mérkőzésnek.
Játékvezető: Takács János * Asszisztens: Szilágyi Norbert, Kulcsár Judit
0
-
0

Merkantil Bank Liga NB II., 25. forduló

Szeged 2011-Grosics Akadémia - Credobus Mosonmagyaróvár 0–0

Gyula, Grosics Gyula Akadémia, 200 néző. Vezeti: Takács János (Szilágyi Norbert, Kulcsár Judit).

Szeged 2011:

Szántai - Horváth A. (Coroian 67'), Tóth G., Mészáros, Farkas M., Achim, Germán, Farkas A. (Geiger 55'), Zabari, Király, Zádori.

Vezetőedző:

Klausz László.

Mosonmagyaróvár:

Tarczy - Deák, Schmatovich, Koszó, Galambos (Kószás 90'), Bohner, Czár, Lázár, Laki (Jasarevic 16'), Darázs, Bartos (Németh M. 88').

Vezetőedző:

Király József.

Online közvetítésünk

VÉGE.
90+4'
Ennyi volt, itt a vége, nem születik gól a mérkőzésen, 0-0.
90+2'
Utolsó cseréjét használja ki a vendégek mestere, Galambos Ádám helyén Kószás Krisztián a pályán.
90'
Négy percet hosszabbít Takács játékvezető.
88'
Cserélnek a vendégek, Németh Márk érkezik Bartos Julián helyére az utolsó percekre.
83'
Nagyon érdekes szituáció: Zádori tesz maga elé egy felívelt labdát a mosonmagyaróvári tizenhatoson belül, rossz ütemben lép oda a vendég védő, a játékvezető pedig 11-est ítél, azonban az asszisztens jelzésére megváltoztatja az ítéletet és szabadrúgás következik a Mosonmagyaróvár javára.
77'
Teljesen beszorul saját tizenhatosának környékére a Mosonmagyaróvár, de nem igazán tudja áttörni ezt a betonvédelmet a hazai csapat.
73'
Meddő mezőnyfölényben futballozik a Szeged-Grosics, a Mosonmagyaróvár alig-alig lépi át a felezővonalat, ám a vendég kapu előtt sem sorjáznak a helyzetek, egy gól akár el is döntheti a három pont sorsát.
67'
Másodjára is változtat Klausz László, Horváth helyett Coroian a pályán.
65'
Kapufa! Egyértelműen jó csere volt Geiger, megint ő van főszerepben, balról cselez befelé, majd átteszi a jobb lábára a labdát és a kapus feje fölött a rövidnél telibe lövi a felsőlécet, óriási helyzet maradt ki.
62'
Adott némi lendületet a hazaiaknak a csere, Geiger lódul meg és cselezi át magát a fél mosonmagyaróvári védelmen, eljut Tarczy kapjuáig, ám a vendégek kapusa lábbal hárít, a kipattanó Zádori elé kerül, aki azonban nem tudja az üres kapuba juttatni a labdát, ez volt az első igazán komoly lehetősége a Szeged-Grosicsnak.
55'
Kihasználja első cserelehetőségét Klausz László, Farkas Aurélt Geiger Norbert váltja.
51'
Érezhetően ritmust váltott a második félidőre Klausz László csapata, mintha kicsit jobban pörögnének a hazaiak, ez egyelőre helyzetben nem mutatkozik meg, de a Mosonmagyaróvár egyértelműen kontrákra rendezkedett be és vár a Szeged-Grosics hibáira.
46'
Folytatódik a találkozó, a Mosonmagyaróvár kezdte a második félidőt, egyik mester sem cserélt a szünetben.
SZÜNET.
45'
Takács játékvezető véget vet az első félidőnek, meglehetősen eseménytelen első 45 percet produkáltak a csapatok, ettől csak jobb lehet a folytatás.
43'
Megvan az első kapuralövés a mérkőzésen, bár ezt is csak költői túlzással nevezhetjük annak, a vendégek előtt adódik ez a kisebb lehetőség, de mire Szántaihoz ér a labda nagyon lelassul, így semmiféle problémát nem jelent a hazai kapusnak a begyűjtése.
37'
Mondhatnánk hogy taktikai csata zajlik a pályán, de nem igazán pörög egyik csapat sem, a mezőnyben gyűrik egymást a felek.
30'
Fél óra elteltével elvégezheti első szögletét a Szeged-Grosics, Király Patrik tekeri be a sarokrúgást, de a rövid saroknál felszabadítanak a vendégek, így nem alakul ki komolyabb helyzet.
23'
Talán a hétköznapi időpont teszi, de egyelőre nem kápráztatja el a két csapat a közönséget, a mezőnyben zajlik a játék, a Mosonmagyaróvár továbbra is fegyelmezetten és szervezetten zár védekezésben, ezt a reteszt pedig nehéz feltörni.
16'
Kényszerű csere a vendégeknél, a Mosonmagyaróvár legeredményesebb gólvágóját Laki Balázst kell lecserélni, a helyére Mahir Jasarevic érkezik.
11'
A Mosonmagyaróvár neve mellé beírhatunk egy szögletet, de ebből semmilyen veszély nem alakult ki és összességében elmondható, hogy egyik csapat sem tudott még csak kisebb lehetőséget sem kidolgozni, a két tizenhatos között zajlik a játék.
5'
Tapogatózó játék zajlik a pályán, a vendégek jól zárják le a területeket a Szeged-Grosics elől, egyelőre a középpályán jár a labda.
1'
Elkezdődött a találkozó, a hazaiak kezdték a mérkőzést, a vendég csapat kék-fehérben, míg a Szeged-Grosics fekete nadrágban és kék mezben lép pályára.
14.45 Köszöntjük olvasóinkat, negyed óra múlva kezdődik a Szeged 2011-Grosics Akadémia és a Credobus Mosonmagyaróvár összecsapása a Merkantil Bank Liga 25. fordulójából. A mérkőzés 15 órakor kezdődik Takács János sípszavára.

A mérkőzés elé

Felvezető cikkünket az alábbi linken olvashatják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.