Sport

Labdarúgás: kétgólos hátrányból állt fel a Mórahalom

Labdarúgás: kétgólos hátrányból állt fel a Mórahalom

2017. március 26., vasárnap
Labdarúgás: kétgólos hátrányból állt fel a Mórahalom
morahalom-mehkerek002kf

Fél óra alatt kétgólos hátrányba került a Mórahalom a Szekszárd ellen, ám a végén még a győzelemre is volt esélye a homokhátiaknak.

Mintegy tíz perc elteltével kerültek előnybe a Tolna megyeiek, amit fél órát követően Fejes Péter meg is duplázott: gyengén futballozott a Mórahalom az első félidőben, pedig egy olyan csapat ellen lépett pályára, amelyet ha sikerül legyőznie, akkor megközelíthetett volna a tabellán. A szünet után azonban egy egészen más Mórahalom lépett pályára: négy perc elteltével Busa Bence visszagurítását vágta a hosszú alsóba Podonyi Norbert, ez pedig csak fokozta a hazaiak harci kedvét, akik nagy motivációval játszva egyre veszélyesebben is futballoztak, és sorra alakították ki helyzeteiket. Bokányi Richárdék erőfeszítéseinek negyed órával a vége előtt lett meg az eredménye, amikor szinte lemásolták az első gólt, ám ezúttal Dalibor Crkvenjakov volt a befejező - az utolsó tizenöt percben pedig a győzelemért ment előre a Mórahalom, de Magyar György kissé lecsúszott beadása után csak a kapufa jött össze a hazaiaknak, így igazságosnak mondható döntetlennel zárult a találkozó. A Mórahalom ezzel hatodik, zsinórban harmadik döntetlenjét játszotta a szezonban, a következő fordulóban pedig a listavezető Budafokhoz utazik.

Labdarúgó NB III Közép csoport, 24. forduló

Mórahalom VSE - Szekszárdi UFC 2-2 (0-2)

Mórahalom, vezette: Takács Tamás (Flinta Zoltán, Zsákai Milán).

Mórahalom:

Halász - Bokányi R., Szücs, Zsoldos, Fodor (Mészáros - a szünetben), Magyar, Podonyi, Zsoldos, Várda (Szalma - a szünetben), Pócs T., Busa, Crkvenjakov.

Edzők:

Magyar György, Vojnic-Zelic Sasa.

Szekszárd:

Pokorni - Károly, Koch, Rácz F. (Horvát G., 83'), Fejes, Havasi (Nagyváradi, 73'), Lékó, Budai (Kvanduk, 59'), Kozics, Preininger, Puskás.

Vezetőedző:

Kvanduk János.

Gól:

Podonyi (49'), Crkvenjakov (75'), ill. Havasi (12'), Fejes (29'). Magyar György:

"Nagyon gyenge első félidőt produkáltunk, de szerencsére a szünetben váltani tudtunk. A második félidőre mindent egy lapra tettünk fel, és a szél is inkább bennünket segített, de mindenki csípett és harapott, ennek köszönhető az egy pont. A végén még nyerhettünk is volna, gratulálok az összes játékosnak a második félidőben nyújtott teljesítményéhez!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.