Labdarúgás: hátrányból fordítva nyert a HFC Dunaharasztiban

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

hfc_morahalom04_gs

Korán hátrányba került, azonban fordítani tudott, és értékes három pontot szerzett a Hódmezővásárhelyi FC a Dunaharaszti vendégeként.

Már a harmadik percben megszerezte a vezetést a Dunaharaszti, miután egy felívelt labdánál hibázott a vásárhelyi védelem, Bozsik Viktor viszont nem tette ezt meg ziccerben, így előnyhöz juttatta csapatát. Támadott a HFC a folytatásban, és Máté Péter mintegy 19 méterről előtt szabadrúgásgóljával az egyenlítést is sikerült kiharcolnia még a szünet előtt.

A fordulást követően ugyan nem hozott igazán jó játékot a Vásárhely, de a felkínált lehetőséggel élni tudtak Major László tanítványai, miután Vereckei Dániel kapus kiejtett egy labdát a kezéből, így a csereként nem sokkal korábban beállt Szabó Dávid közelről bekotorta a labdát. A HFC szerzett még egy szabályosnak tűnő, de meg nem adott gólt is, végeredményében azonban értékes három pontot zsebelt be.

Szilágyi Norberték egy hét múlva a Dabas-Gyón vendégei lesznek.

Labdarúgó NB III Közép csoport, 22. forduló

Dunaharaszti MTK – Hódmezővásárhelyi FC 1-2 (1-1)
Dunaharaszti, vezette: Kovács Imre (Kovács Gábor, Pipicz Norbert).
Dunaharaszti:Vereckei – Miskei (Benke, 73′), Ferenczi, Márton, Bozsik, Mészáros D., Rebecsák (Scheiber, 65′), Nyéki, Gacsal, Dallos, Rétsági. Vezetőedző: Króner Péter.
HFC: Bordás – Kormányos, Tóth J. (Fátyol, 61′), Horváth B., Szilágyi, Mezei, Pataki, Végh (Tóth A., 55′), Máté, Huszár, Szarvas (Szabó D., 61′). Vezetőedző: Major László.
Gól: Bozsik (6′) ill. Máté P. (41′), Szabó D. (64′).
Sárga lap: Pataki (38′), Horváth B. (90+1′).
Kiállítva: Mészáros D. (52′).

Major László: “Bár nem játszottunk jól, de úgy gondolom, aki idegenben fordítani tud, az megérdemli a győzelmet.”

Default thumbnail
Előző sztori

Labdarúgás: szűken nyert a listavezető a SZEOL ellen + FOTÓK

Default thumbnail
Következő sztori

Párizs nyugalomra intett a Hollandia és Törökország közti diplomáciai vitában

Legutóbbi hasonló cikkek