Sport

Labdarúgás: hátrányból fordítva nyert a HFC Dunaharasztiban

Labdarúgás: hátrányból fordítva nyert a HFC Dunaharasztiban

2017. március 12., vasárnap
Labdarúgás: hátrányból fordítva nyert a HFC Dunaharasztiban
hfc_morahalom04_gs

Korán hátrányba került, azonban fordítani tudott, és értékes három pontot szerzett a Hódmezővásárhelyi FC a Dunaharaszti vendégeként.

Már a harmadik percben megszerezte a vezetést a Dunaharaszti, miután egy felívelt labdánál hibázott a vásárhelyi védelem, Bozsik Viktor viszont nem tette ezt meg ziccerben, így előnyhöz juttatta csapatát. Támadott a HFC a folytatásban, és Máté Péter mintegy 19 méterről előtt szabadrúgásgóljával az egyenlítést is sikerült kiharcolnia még a szünet előtt. A fordulást követően ugyan nem hozott igazán jó játékot a Vásárhely, de a felkínált lehetőséggel élni tudtak Major László tanítványai, miután Vereckei Dániel kapus kiejtett egy labdát a kezéből, így a csereként nem sokkal korábban beállt Szabó Dávid közelről bekotorta a labdát. A HFC szerzett még egy szabályosnak tűnő, de meg nem adott gólt is, végeredményében azonban értékes három pontot zsebelt be. Szilágyi Norberték egy hét múlva a Dabas-Gyón vendégei lesznek.

Labdarúgó NB III Közép csoport, 22. forduló

Dunaharaszti MTK - Hódmezővásárhelyi FC 1-2 (1-1)

Dunaharaszti, vezette: Kovács Imre (Kovács Gábor, Pipicz Norbert).

Dunaharaszti:

Vereckei - Miskei (Benke, 73'), Ferenczi, Márton, Bozsik, Mészáros D., Rebecsák (Scheiber, 65'), Nyéki, Gacsal, Dallos, Rétsági. Vezetőedző: Króner Péter.

HFC:

Bordás - Kormányos, Tóth J. (Fátyol, 61'), Horváth B., Szilágyi, Mezei, Pataki, Végh (Tóth A., 55'), Máté, Huszár, Szarvas (Szabó D., 61'). Vezetőedző: Major László.

Gól:

Bozsik (6') ill. Máté P. (41'), Szabó D. (64').

Sárga lap:

Pataki (38'), Horváth B. (90+1'). Kiállítva: Mészáros D. (52'). Major László:

"Bár nem játszottunk jól, de úgy gondolom, aki idegenben fordítani tud, az megérdemli a győzelmet."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.