Sport

Labdarúgás: felkészülési mérkőzésen győzte le a SZEOL a megye egy éllovasát

Labdarúgás: felkészülési mérkőzésen győzte le a SZEOL a megye egy éllovasát

2017. március 25., szombat
Labdarúgás: felkészülési mérkőzésen győzte le a SZEOL a megye egy éllovasát
labdarugas_foci_futball_gs

Egy fáradt Csongrád ellen lépett pályára a SZEOL SC szombat délelőtt, hiszen Szűcs Róbert csapata néhány napon belül második NB II-es ellenfelével nézett szembe.

Ebből adódóan ki is ütközött a csapatok közötti osztálykülönbség, a SZEOL hat gólt szerzett a márkőzésen, amire a Csongrádnak csak egy válasza volt, így simán nyerte meg Zoran Kuntic együttese a felkészülési találkozót, ám ebben az esetben a végeredménynek nincs túl nagy jelentősége.

Felkészülési mérkőzés

Csongrád TSE - SZEOL SC 1-6

Csongrád:

Bíró - Szabó M., Koncz, Mészáros M., Budai, Bálint, Juhász S., Borda, Huszka, Maszlag, Rácz. Csere: Nagy A., Hogyor, Bodor, Kiss I., Fodor. Vezetőedző: Szűcs Róbert.

SZEOL SC:

I. félidő:

Prokop - Rácz, Gál, Grünvald, Búzási, Mihály, Mendebaba, Lévai, Harsányi, Péter, Beretka.

II. félidő:

Leindler - Lévai, Ikonomou, Búrány, Maksimovic, Rádi, Kéri, Tomisic, Ferkó, Vágó, Nagy R.

Vezetőedző:

Zoran Kuntic. Szűcs Róbert:

"Hasznos volt a felkészülésünk szempontjából ez a találkozó, de éreztem a játékosaimon hogy mind fejben, mind fizikálisan fáradtak a Csákvár elleni mérkőzés után, ennek ellenére örülök, hogy pályára tudtunk lépni egy másik NB II-es csapat ellen is."

Zoran Kuntic:

"Mindenekelőtt szeretném megköszönni a csongrádi csapatnak hogy elvállalták ezt a mérkőzést, hiszen a héten már játszottak a Csákvár ellen. Az volt a célunk a mai találkozón, hogy minél több helyzetet, lehetőséget dolgozzunk ki és gólokat szerezzünk, ami sikerült is. Dolgozunk tovább, holnap már ismét edzést tartok a csapatnak."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.