Kosárlabda: a Miskolc ellen zárja az alapszakaszt a Kosársuli

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

kosarsuli90

Szombaton este 18 órakor a Miskolc ellen zárja az alapszakaszt a Vásárhelyi Kosársuli. Igazi rangadó lesz ez, hiszen a második helyezett borsodiak érkeznek a negyedik helyezett otthonába, a Hódtói Sportcsarnokba. Ráadásul az ütközetnek óriási tétje van a vendégek szempontjából, hiszen pályaelőnyt szerezhetnek a rájátszásra, ha meg tudják tartani helyüket a tabellán.

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei alakulat irigylésre méltóan szerepelt az idényben. Mint emlékezhetünk rá, csak az előző szezonban jutottak fel az NB I/B csoportba, és rögtön meglepetést okozva, igencsak harapós kis csapatot raktak össze. Ezt akkor a Kosársuli is átérezhette, hiszen vereséget szenvedtek idegenben; de hazai pályán sem volt könnyű dolguk, csak az utolsó percekben tudtak fordítani. A MEAFC most sem ígérkezik könnyű ellenlábasnak.

Az összecsapás pikantériája, hogy ott szerepel Drahos Gábor, a korábbi kék-sárga kedvenc, valamint Szögi Ádám, aki a Csongrád megyei csapatnál pallérozódott. Mellettük a nemrégiben igazolt légiós Price, valamint Máté és Lippai tehet hozzá sokat a gárda produkciójához.

Drahos egykori csapattársának, az azóta Hódmezővásárhelyen vezetőedzővé avanzsáló Utasi Gábornak így igencsak fel van adva a lecke a rangadó előtt. Jó előjel, hogy egy hete Nyíregyházán sikerült fiainak az, ami eddig még másnak nem: hosszabbításra kényszerítették a Blue Sharks-t a Continental Arénában. A mostani ki-ki meccs behúzásához ismét szükség lehet a két mesterlövész, Szabó és Genal pontjai, valamint Vas rutinja mellett a kiegészítő emberek villogására is. Legutóbb ez a feladat Béresre és Pavlovicra hárult. Ha ez összejön, akkor a Vásárhelynek még marad matematikai esélye a harmadik hely megszerzésére a most záruló alapszakaszban.

Előző sztori

Botka László drága hobbija az egzotikus luxusutazások - fizessenek a gazdagok?

Default thumbnail
Következő sztori

Traktor borult oldalára egy makói körforgalomban kedden

Legutóbbi hasonló cikkek