Sport

Kézilabda: negyvenig jutott a Hajdúnánás ellen az SZKKSE + FOTÓK

Kézilabda: negyvenig jutott a Hajdúnánás ellen az SZKKSE + FOTÓK

2017. március 27., hétfő
Kézilabda: negyvenig jutott a Hajdúnánás ellen az SZKKSE + FOTÓK
szkkse-hajdunanas010kf

Sima győzelemmel folytatta szereplését a PC Trade Szeged KKSE, Bakó Botond együttese a Hajdúnánás ellen szórt negyven gólt.

A Kecskemét elleni idegenbeli sikert és a kéthetes szünetet követően a Hajdúnánás várt a PC Trade Szeged KKSE-re a 19. fordulóban: az előzetes esélyeknek megfelelően Valovics Nóráék érvényesítették a papírformát, és mindössze kilenc gólt kaptak az első harminc percben, miközben már húsz fölé jutottak. A fordulás után sem engedett ki az SZKKSE, amely végül negyven alkalommal talált be, a szegedieknél szépen eloszlottak a lőtt gólok, így hárman is hatszor volt eredményesek. A szegediek a következő fordulóban szombaton a Ferencváros II. ellenfelei lesznek a fővárosban.

Női kézilabda NB I/B Keleti csoport, 19. forduló

PC Trade Szeged KKSE - Hajdúnánás SK 40-23 (21-9)

Szeged, újszegedi sportcsarnok. Vezette: Kiss Nikolett, Oláh Nóra.

SZKKSE:

Dobó Mónika, Nagy Éva, Máté-Tóth Kata (kapusok), Szepesi Ivett 6, Berta Nikolett 4, Homoki Regina, Bárány Krisztina 4, Miklós Kitti 1, Mikó Gréta 3, Valovics Nóra 6, Kuti Szandra 6, Barna Éva 1, Aracsi Vivien 3, Csáki Zsófi 2, Tóth Sára 1, Lovistyék Kitti 3. Vezetőedző: Bakó Botond. Bakó Botond:

"A szokásosnál több pihenő volt a múlt héten, majd hétfőtől nagyon intenzív és erős edzések de így is esélyeshez méltón nyertük a mai mérkőzést. A játékidőt elosztottuk, így mindenki pályára lépett, fiataljaink szépen termelték a gólokat. Ellenfelünk is hiányos volt, mi sem voltunk túl frissek de a lányok szépen dolgoztak.Hosszú sérülés után Homoki Regina újra keretben volt, lassan már pályára is léphet."

(

SZKKSE Facebook

)

A junior mérkőzésen:

Szeged KKSE - Hajdúnánás 26-25 (12-13)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.