Kézilabda: magabiztosan érvényesítette a papírformát az FKSE

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

fksealgyo

A sereghajtó Nyírbátor legeredményesebb játékosa és első számú kapusa nélkül érkezett Algyőre, a hazaiak pedig könnyedén érvényesítették a papírformát.

Az utolsó helyezett vendégcsapat a legeredményesebb játékosa és első számú kapusa nélkül érkezett. A hazaiaknál a csapatkapitány Kiss Olivér, a Horvátország-Magyarország női válogatott mérkőzést vezette, így a junior kapus Stavri Gregory védte végig a mérkőzést, a sérült Gera Pál csak a padra ült le. Gregory főleg az első félidőben védett jól, így a csapat rohanhatott és így nagyon sok könnyű gólt szerzett. A fordulás után sem változott sokat a játék képe, Dankó mester pihentette Vadkertit és Simon Bence is csak egy negyedórát játszott. A Molnár, Horváczki, Kocsis hármas jól mozgatta a csapatot.

Férfi kézilabda NB I/B

ContiTech FKSE-Algyő- VKK Nyírbátor 38-27 (20-12)
Algyő, 200 néző, vezette: Héjja, Kónya.
ContiTech FKSE-Algyő: STAVRI- Teimel 5, MOLNÁR 6, Herbert 2, Simon, Valaczkai 1, Tóth 2. Csere: Gazsó 3, KOCSIS 6/3, HORVÁCZKI 4, Velky 4/1, AMBRUS 4, Raffai 1. Edző: Dankó Ervin.
Kiállítás: 6 ill. 8 perc.
Hétméteres: 4/4 ill. 7/5.

Dankó Ervin: “Gratulálok a fiúknak, sikerült olyan felállásokat kipróbálni, amiket éles meccseken nem tudunk gyakorolni. Pici hiányérzetem a kihagyott ziccerek miatt van.”

A juniorok mérkőzésén

ContiTech FKSE-Algyő- VKK Nyírbátor 60-22 (28-12)
Algyő 50 néző, vezette: Piller, Zsikla.
FKSE: Dani- Petrás 14, Engi 9, Kocsárdi 7, Varga 9, Szécsi 5, Szőnyi 9/4. Csere: Kovács 3/1, Teimel 2, Tóth 2, Ducza, Laczi. Megbízott edző: Dankó Ervin.
Kiállítás: 4 ill. 6 perc.
Hétméteres: 5/5 ill. 4/3.

Dankó Ervin: “Megdicsérem a srácokat, mert ennyit futni még nem láttam Őket mérkőzésen.”

Előző sztori

NGM: hétfőtől könnyebb lesz összehasonlítani a tojás árát

Következő sztori

OLAF-jelentés: 167 milliárd tűnt el – a Fidesz írásos tájékoztatást kér a legfőbb ügyésztől