Sport

Kézilabda: javította a szigetszentmiklósi vereséget az FKSE-Algyő

Kézilabda: javította a szigetszentmiklósi vereséget az FKSE-Algyő

2017. március 13., hétfő
Kézilabda: javította a szigetszentmiklósi vereséget az FKSE-Algyő
fksealgyo

Kellemetlen vereségbe futott bele az előző fordulóban a ContiTech FKSE-Algyő, amely ezúttal a Törökszentmiklós ellen tudott javítani.

A mérkőzés előtti legnagyobb kérdés az volt, hogy mennyi negatív gondolatot hagyott az algyői fejekben a Szigetszentmiklós ellen elszenvedett váratlan vereség. A vendégek nagyon komoly védekezéssel kényszerítették teljes erőbedobásra a hazaiakat,

Miklós Gergő

, a szegedi nevelésű, Orosházáról igazolt kapus ragyogóan védett az első játékrészben a törökszentmiklósi kapuban. Az algyőiek rengeteg ziccert hagytak kihasználatlanul, ám a

Herbert Gábor

által vezérelt védelem és a jól védő

Kiss Olivér

folyamatosan biztosította a támadási lehetőségeket a hazaiak számára. Kétgólos algyői előnnyel fordultak a csapatok, majd a második etapot egy 6-2-s rohanással nyitotta az FKSE, ám egy vendég időkérés és egy szerencsétlen kiállítás visszahozta a vendégeket a meccsbe. Ezzel együtt nagyon jól működött az algyői védekezés, elől pedig eredményes volt a

Horváczki-Gazsó

kapcsolat, utóbbi a mérkőzés ezen szakaszában négyszer is betalált a vendégek kapujába. Küzdelmes mérkőzésen végül három góllal tartotta otthon a két pontot az FKSE, ahol mindenki játéklehetőséghez jutott.

Férfi kézilabda NB I/B keleti csoport, 18. forduló

ContiTech FKSE-Algyő - Törökszentmiklósi Székács KE 26-23 (11-9)

Algyő 200 néző, vezette: Kiu G., Kiu T.

FKSE:

KISS O. - Teimel 2, Simon 2, VADKERTI 1, HERBERT 2, VALACZKAI 4, Velky 1. Csere: Stavri (kapus) GAZSÓ 7, Kocsis 2/2, Tóth 1, BÉLECZKI 3, Ambrus 1, Molnár, Horváczki, Raffai.

Edző:

Dankó Ervin.

Kiállítás:

8 ill. 8 perc.

Hétméteres:

4/2 ill. 3/1. Dankó Ervin:

„A múlt heti mélyütés bódultságából, jó bokszolóként talpra álltunk. Ha kínlódva is, de behúztuk a meccset, melyhez gratulálok a fiúknak.”

A juniorok mérkőzésén

ContiTech FKSE-Algyő- Törökszentmiklósi Székács KE 36-12 (21-4)

Algyő 100 néző, vezette: Andó, Tárnyik.

FKSE:

Stavri-Petrás 4, Engi, Kocsárdi 6/2, Varga 1, Szécsi 5, Szőnyi 8. Csere: Dani (kapus), Grézló 3, Teimel 3, Kovács 3/2, Tóth 2, Ducza 1, Laczi.

Edző:

Prislinger Tibor.

Kiállítás:

0 ill. 10 perc.

Hétméteres:

6/4 ill. 1/1. Prislinger Tibor:

„Rendjén kezelték a srácok a helyzetet, nem alázták meg az ellenfelet, tették a dolgukat, kézilabdáztak.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.