Sport

Kézilabda: innentől nem vesztene pontot az SZKKSE

Kézilabda: innentől nem vesztene pontot az SZKKSE

2017. március 24., péntek
Kézilabda: innentől nem vesztene pontot az SZKKSE
szkkse_kecskemet29_gs

Visszavágott a Szegeden elszenvedett vereségért a bajnokságbeli legnagyobb riválisának a PC Trade Szeged KKSE, amely Kecskeméten nyert rangadót a legutóbbi fordulóban, ezzel életben tartva reményeit a bajnoki címet illetően. A csapat átlövője úgy véli, a koncentrációjuk volt a siker egyik kulcsa.

Sikerült a visszavágás a PC Trade Szeged KKSE számára: a szegediek az NB I/B Keleti csoportjának legutóbbi fordulójában Kecskeméten tudtak nyerni, ezzel elvették a Hírös városiak hazai veretlenségét – nem mellesleg két pontra csökkentették a különbséget a két csapat között. Bár a félidőben még vezetett a Kecskemét, a második harminc percben mindössze hét gólt kapott az SZKKSE, és végül hattal, 27-21-re nyerni tudott. „Az első félidőben nem működött a védekezésünk, olyan szituációkból kaptuk a góljainkat, amikre készültünk. Utána nem is tudom, mi történt, Boti

(Bakó Botond, az SZKKSE vezetőedzője – a szerk.)

leültetett minket, csak annyit mondott, hogy nincs semmi baj, szedjük össze magunkat. Nem is emlékszem, hogyan lett plusz öt nekünk, az extázis miatt kiesett a második félidő eleje. Szerencsére a mi terveink jöttek be, a Kecskemét összeomlott” – összegzett portálunknak

Bárány Krisztina

, a PC Trade Szeged KKSE játékosa, aki hozzátette, rendesen dolgozott bennük a reváns vágya, és úgy érzi, a rivális túl nagy reklámot csinált a mérkőzésnek, ezen a meccsen pedig bebizonyították, hogy a legyőzhetetlennek hitt csapatot is le lehet győzni. „Összességében a csapat érdeme a siker, mert nem tudok mondani egy csapattársamat se, aki ne lett volna ott fejben maximálisan, ne koncentrált volna 100%-osan” – fogalmazott az átlövő. A múlt hét picit könnyedebb hangulatban telt a PC Trade Szeged KKSE-nél, ezen a héten azonban már a megszokott menetrend szerint készültek, a bajnokságból hátralévő nyolc meccs mindegyikét szeretnék megnyerni – másképp valószínűleg nem is lesz esélyük arra, hogy megelőzzék a Kecskemétet a bajnokság végén. „Sajnos nem a mi kezünkben van az aranyérem, de reménykedünk abban, hogy ez a vereség volt akkora pofon a Kecskemétnek, hogy valahol még botlani fognak. Ránk is nehéz meccsek várnak, a Fradinál lehet, hogy visszaadják majd az első keretben szereplő játékosokat, de a Balmazújváros nem kapott még ki idén. Szeretnénk 100%-osak maradni innentől. Rajtunk van a nyomás, de nem tekintünk ennyire előre, elsőre a szombati, Hajdúnánás elleni meccsre fókuszálunk, utána készülünk a többiekre” – emelte ki Bárány Krisztina. A télen három játékos is éppen a riválishoz távozott a Tisza-partjáról, a csapat kialakult játéka kapcsán Bárány Krisztina kifejtette, még rengeteg munka áll előttünk. „Ahogy irányító posztról kiesett Aaron Andrea, Szepesi Ivett került be középre, neki új ez a szituáció. Rutinos játékosról beszélünk, egyre jobban látja, hogy mikor kell neki bevinni és mikor kell leosztania” – zárta a 23 éves játékos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.