Hátország: kiütéses Szeged 2011-győzelmek idegenben

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

foci_labdarugas_labda_jatek_kf

Négy meccsen összesítve egészen elképesztő, 38-1-es gólkülönbséggel zárták az elmúlt hétvégét a Szeged 2011 utánpótlás csapatai. A fiatalabbak a Mórahalom, az idősebbek az Orosháza otthonából hozták el a három pontot. – írja a szeged2011.hu.

U14

Mórahalom – Szeged 2011 0-19 (0-6)
Szeged 2011: Csúri – Újvári , (Arany), Laczi (Fischer), Rajtik, Csonka (Dancsok), Sándor (Sigmond), Kocsmár, Horváth, Gulyás, Börcsök, Jánovszki
Gólszerzők: Jánovszki (9), Gulyás (3), Horváth (3), Sándor (2), Dancsok, Sigmond.

– Az eredménnyel elégedett vagyok, de egy-két játékos fegyelmezetlensége mellett nem tudok, és nem is akarok elmenni szó nélkül, de ez csak a csapatra és rám tartozik! Rengeteg helyzet maradt ki megint! Már a csütörtöki, Vásárhely elleni mérkőzésre készülünk, remélem, hogy addigra mindenki megérti, hogy közös a cél, és megint igazi csapatként tudunk futballozni! – mondta Kiss Balázs vezetőedző.

U15

Mórahalom – Szeged 2011 0-5 (0-0)
Szeged 2011: Csúri (Túri) – Pintér, Vitos, Vajda, Masa – Lehocki (Kis) – Markovics (Keresztes), Dobronoky (László), Csizmadia (Kapic), Vincze (Boskovic M.) – Tóth (Óvári)
Gólszerzők: Dobronoky (2), Vitos, Kis, Keresztes.

– Az első félidőt átaludtuk. Körülményesen, kiismerhetően és lassan alakítottuk ki a támadásainkat. Így nem is lehetettünk eredményesek. A második félidőre már teljesen új felfogásban jöttünk ki. Felgyorsítottuk a játékunkat, kreatívabban, ötletesebben játszottunk. A támadó harmadban többször is sikerült az ellenfél védelme mögé kerülni, és ekkor már a kapu előtti befejezések is hatékonyak voltak. Győzelmünk ilyen arányban is megérdemelt – nyilatkozott Patrascu János. A következő mérkőzést a csapat március 30-án, 18 órától játssza Hódmezővásárhelyen.

U17

OMTK-ULE 1913 – Szeged 2011 1-8 (0-4)
Szeged 2011: Szabó (Kovács) – Boskovic D., Vitos (Vajda), Varga, Romity (Mezey) – Pördi, Dobronoky (Kiss), Boskovic M. (Keresztes), Doroiman – Gégény
Gólszerzők: Gégény Á. 2, Dobronoky V. 2, Boskovic D., Boskovic M.,Vajda M., Lángi M.

– Az U-15-ös csapatunkból megerősített kerettel utaztunk Orosházára. Csak azok számára lehet meglepő a nagyarányú győzelmünk, akik nem látták a mérkőzést! A szezon eddigi legjobb játékát nyújtva sikerült nagy gólkülönbségű győzelmet aratnunk! Az első perctől kezdve végig mi irányítottuk a mérkőzést, és sok helyzetet alakítottunk ki, amelyeket értékesítettünk is. Örömteli, hogy nagyon sok jó egyéni teljesítményt láthattunk ezen a napon – értékelt Vágó Mihály vezetőedző. A legközelebbi mérkőzés április 9-én, 10.00 órakor lesz a DAFC ellen, idegenben.

U19

OMTK-ULE 1913 – Szeged 2011 0-6 (0-4)
Szeged 2011: Liziczai – Dani, András, Francia, Kispál – Kiss, Rozs – Sziveri (Dénes), Gyukics, Kelemen – Vitos
Gólszerzők: András (2), Gyukics, Vitos, Sziveri, Dénes.

– Magabiztos, nagy gólarányú győzelmet értünk el a lelkesen és jól küzdő hazai csapattal szemben. Szemre tetszetősen építettük fel támadásainkat, és ezeket eredményesen is fejeztük be. Játékosaim továbbra is nagyon fegyelmezetten alkalmazzák a mérkőzés előtt megbeszélt taktikai feladatokat, mindenkit dicséret illet – nyilatkozott Patrascu János vezetőedző. A legközelebbi mérkőzés idegenben, a DAFC ellen lesz április 9-én, 12 órai kezdéssel az SZVSE pályán.

Előző sztori

Orbán Viktor az ukrajnai magyarok kettős állampolgárságáról egyeztetett az ukrán elnökkel az EPP-kongresszuson

Következő sztori

Hamarabb kikerülhetnek a kutyák a székkutasi ebrendészeti telepről