Közélet

Szerb kábítószercsempészek ellen indult eljárás Szegeden

Szerb kábítószercsempészek ellen indult eljárás Szegeden

2017. március 27., hétfő
Szerb kábítószercsempészek ellen indult eljárás Szegeden

Két kilogramm marihuánát próbált Magyarországra csempészni két szerb férfi, eljárás indult ellenük, és a bíróság - ügyészi indítványra - jogerősen elrendelte előzetes letartóztatásukat - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.

Szanka Ferenc

közölte, a két férfit kábítószer birtoklásának bűntettével gyanúsítják. A gyanúsítottak csütörtökön délután jelentkeztek belépésre a röszkei autópálya-határátkelőhelyen. A járművüket átvizsgáló rendőrök több csomagban összesen két kilogramm kábítószergyanús anyagot - a gyorsteszt alapján marihuánát - találtak. Az egyik férfi az előállítása során végzett vizsgálat szerint korábban kábítószert fogyasztott. Röszkén március 14. óta - a csütörtöki eset mellett - négy alkalommal fogtak el a rendőrök és a pénzügyőrök kábítószercsempészeket, akik 10-25 kilogramm marihuánát próbáltak Magyarországra behozni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.