Vélemény

Blogstar: A parasztozók bunkó alelnöke

Blogstar: A parasztozók bunkó alelnöke

2017. március 11., szombat
Blogstar: A parasztozók bunkó alelnöke
soproni_tamas_echo_tv

A Momentum Mozgalom nevű párt egyre szórakoztatóbb – lassan már olyan, mint a Magyar Kétfarkú Kutya Párt. Azon túl, hogy leparasztozták a vidéki embereket, most éppen egy Soproni Tamás nevű illető, a mozgalmisták alelnöke "faszozott" egy jót. Azon túl, hogy ezt nem illik a televízióban tenni, a műsorból az jön le, hogy ez az illető egy büdös bunkó - írja a blogstar.hu cikke.

Ugye az utóbbi időben a magyar emberek viszonya elég speciális a Sopronival, hiszen ez egy Heineken termék és a Csíki sörrel történt események után sokan nem veszik kezükbe ezt az italt, de térjünk vissza az ifjú momentumistára. Az Echo TV-ben megszólaló

Soproni Tamás

a videóban 9.30-tól adja meg a mozgalmuk eszenciáját. "Ki a faszom az a

Szabó Pál

?" – teszi fel a kérdést Soproni. Jópofa… Mondjuk a stílus maga az ember – mindenki kedve szerint vigye tovább a gondolatot és ezzel nem Szabó Pált mentegetem. http://www.youtube.com/watch?v=Cj6VD-roNyE Szegény

Földi-Kovács Andrea

műsorvezető erősen meg is döbbent, mert ez a stílus még a kabaréba illő Magyar Kétfarkú Kutya Pártra sem jellemző, de azért határozottan helyretette a fiatalembert, aki aztán a későbbiekben még vicceskedni is próbált a műsorvezetőnővel – sikertelenül. Ha már a viccpárt szóba került. Most, hogy van a Momentum legalább már tudjuk, hogy lesz koalíciós partnere a választás előtt. A két kabaréba illő szervezet tökéletesen összeillik. Jó lenne tudni a Momentum értékeit – vetette fel a műsorvezető. A válasz az alelnöktől: "Mi tudjuk!" Jó mondjuk az sem kevés, hiszen a műsorból az is kiderült, hogy hány tagja van a mozgalomnak. Soproni szerint sok köztük a vidéki. Persze árnyalja a képet, hogy midössze 99-en alapították a Momentumot. Vagyis kb. 50 vidéki tagjuk van, vélhetően az agglomerációból.

Forrás: ezatuti.blogstar.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.