Közélet

Tizenharmadik alkalommal emlékeznek a szegedi nagyárvízre a Dóm téren

Tizenharmadik alkalommal emlékeznek a szegedi nagyárvízre a Dóm téren

2017. február 27., hétfő
Tizenharmadik alkalommal emlékeznek a szegedi nagyárvízre a Dóm téren
arvizi_emleknap001kf

Március 11-én a dél-alföldi cserkészek és a Szeged-Belvárosi Plébánia munkatársai ismét megrendezik az immár 13 éves hagyománnyal rendelkező Árvízi Emléknapot.

A 10 órakor kezdődő esemény változatos elfoglaltságokat kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt a Dóm téren és környékén: főzőverseny, kézműves-foglalkozások, teaház, kiállítások, hadijáték, lovagkori városi játék, kovácsolás, íjászat várja az érdeklődőket. Lesz továbbá mesemondás, bábelőadás, Teddy Maci Kórház és különböző játékok a legkisebbeknek, népzene, tánctanítás és izgalmas éjszakai játék várja a nagyobbakat, illetve látványos, interaktív természettudományi kísérleteket is megtekinthetnek a látogatók. A rendezvényt hálaadó szentmisével és tábortűzzel zárják.

AEN_plakat_teljes_2017

A rendezvényen való részvétel ingyenes, a szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják. Bővebb információ a rendezvény

honlapján

, illetve

Facebook oldalán

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.