Bulvár

Sikeres volt a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesületének idei első állateledel gyűjtése

Sikeres volt a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesületének idei első állateledel gyűjtése

2017. február 12., vasárnap
Sikeres volt a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesületének idei első állateledel gyűjtése
gyujtes_07

Csaknem 150 kilogramm állateledel adományt gyűjtött február 11-én, szombaton a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete a helyi Tesco áruházban. A különféle kutya- és macskakonzervek, száraz tápok a rászoruló állattartó családokhoz kerülnek. Az adománygyűjtést – közösségi szolgálat keretében – diákok is segítették.

Mintegy 150 kilogramm állateledellel segítették a hódmezővásárhelyiek a nélkülöző állatokat és állattartó családokat. A Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete február 11-én, szombaton tartotta idei első állateledel gyűjtő akcióját a Tesco áruházban. A különféle kutya- és macskakonzervek, száraz tápok a nehéz anyagi helyzetben lévő állattartókhoz kerülnek majd az Összefogás 2017-Nehéz helyzetben az állatokért program keretében. A gyűjtést a HSZC Kalmár Zsigmond Szakgimnázium és Szakközépiskola diákjai is segítették, akik az érettségihez kötelező közösségi szolgálat keretében vettek részt az akcióban. Az egyesület a kezdetektől fogva fontosnak tartja, hogy a fiatalokat is bevonja az állatvédelmi munkába, hiszen így sokkal könnyebben megtanulják a felelős állattartás alapjait. Az eledelgyűjtési program márciusban is folytatódik. Aki viszont most lemaradt, vagy addig is segíteni szeretne, ezt bármikor megteheti. Tárgyi adományokat előzetes telefonos egyeztetés után fogad az egyesület, pénzbeli adományt pedig akár átutalással, bankszámlára is lehet küldeni. Fontos továbbá, hogy idén is rendelkezhetünk személyi jövedelemadónk 1 százalékáról. Ezt ne hagyjuk elveszni, mert akár életeket is menthet. Minderről bővebb információkat

az egyesület honlapján

vagy Facebook oldalán találunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.