Közélet

Megnyitották hétfő reggel a rakpartot (FRISSÍTVE)

Megnyitották hétfő reggel a rakpartot (FRISSÍTVE)

2017. február 13., hétfő
Megnyitották hétfő reggel a rakpartot (FRISSÍTVE)
jeges_tisza05_gs

Nem érkezett jég a Tiszán az éjjel, így hétfő reggel óta ismét járható a Huszár Mátyás rakpart.

A jégzajlás függvényévé tette, hogy megnyitja-e hétfő reggel a rakpartot a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. vasárnap este. A megfigyelések szerint már nem jelent veszélyt a parkoló járművekre a Tisza, ezért újra járható a rakpart.

Korábban írtuk:

Az időjárás enyhülése miatt bekövetkező olvadás nyomán a Tiszán levonuló jeges árhullám végett zárta le péntek este a komolyabb károk elkerülése érdekében a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. a Huszár Mátyás rakpartot. Akkor

Makrai László

ügyvezető igazgató arról tájékoztatta portálunkat, hogy előreláthatólag legalább hétfőig nem is nyitják majd meg a rakpartot. Jelenlegi információink szerint folyamatosan figyelik a Tiszát, és a jégzajlás függvénye, hogy megnyitják-e a rakpartot. Amennyiben továbbra is veszélyesnek ítélik meg a folyó állapotát, nem szűnik meg a korlátozás, viszont ha nem érkezik nagyobb mennyiségű jég, akkor hétfőn 5.00-tól ismét járható lesz a rakpart.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.